22.7.15

@kuvastinblogi


Instagram on päivittynyt suht ahkeraan. Olen edelleen totaalisen koukussa, joten kurkataanpa mitä sillä puolella on näkynyt viime aikoina...

1. Pojan huone koki pienen muutoksen, kun seinille päätyi uusia kuvia ja hetken aikaa esille olleet mintunväriset tavarat pääsivät säilöön keltaisten tieltä.

2. Totaalinen leikkipäivä. Pitkästä aikaa tuli istuttua rauhassa lastenhuoneen lattialla pikkujätkän kaivellessa leluja ja komentaessa mitä äidin pitää tehdä.

3. Marimekon Karkumatka sängyssä ja laatikosta esiin kaivettu Aapo-apina, pojun eka lemppari, joka on nykyään jäänyt unholaan.

4. Tigerista bongattu klaffi, jonka hankin pääasiassa kuvausrekvisiitaksi erään pikkumiehen 2v-kuvia varten.

5. Erään sadepäivän hissiselfie ja päivän pelastanut sadetakki, mistäs muualta kuin kirppikseltä.

6. Innokas pikkukokki.

7. Lahden kansanopiston hyväksymiskirje tipahti postilaatikosta, ensi vuoden suunnitelmat sinetöity, lisää niistä myöhemmin. On ihan järjettömän hyvä mieli, kun saa palata tuttuun mestaan.

8. Toinen hissiselfie ft. kaveri, jonka kanssa ollaan tunnettu vuodesta -02 tai -03 jos en ihan huijaa. Pitäisi niin kaivaa joku astetta vanhempi yhteiskuva jostain, haha.

9. Viime aikojen paras kirpparilöytö, ihana shortsiasu kolmella eurolla. Lisää lämmintä kiitos!

10. Pikkujätkän ulkomuoto eräältä sadepäivältä. Noshin lippapipo on ehdoton lemppari.

11. Meikäläisen eilen itse valkkaamat ja miehen kustantamat nimppariruusut, jotka ikävä kyllä näyttävät nyt jo nuutuneilta. Höh.

12. Bloginkin puolella näkynyt hiusmuutos, johon tykästyn koko ajan enemmän.

Lisää löytyy täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti