9.7.15

Poisheittohinnalla


Pienen Manducassa heijaamisoperaation (tsekatkaapa Instagram) jälkeen pääsen vihdoin muiden nukkuessa koneelle päivittämään uudet kirppislöydöt. Joo, en tarvitsisi enää yhtään vaatteita, mutta kun halvat hinnat ja kivat löydöt vaan ovat aika vastustamaton paketti. Tai no sadetakki ja astetta isommat farkut tulivat ihan tarpeeseen, muut ovat lähinnä ylimääräisiä materialistin hankintoja. Plus kun oli vielä toinen kirppishullu kaverina, niin mikäs siinä.

Kaikki ylläolevat lähtivät matkaan Fidasta. Mä en ole käynyt koko mestassa aikoihin, enkä yleensä ole tehnyt mitään löytöjä kyseisestä paikasta, mutta jostain syystä tällä kertaa kassi täyttyi. Samassa pussissa olivat myös edellisessä postauksessa näkyneet kamerat, joista toinen oli tarkoitettu pojan leikkikaluksi ja toiseen olisi tarkoitus hakea filmiä ja toivoa, että masiina toimii. Pidetään peukut pystyssä! Vaatteineen ja kameroineen rahaa kului reilu parikymppiä.

Lempparein kotoutuneista vaatteista on ehdottomasti farkut. Kaikki omistamani housut ovat pillejä, mutta noissa on suorat lahkeet. Lisäksi pöksyt olivat ihan uudet, laput kiinni ja kaikki. Ei hullumpaa, jos hintaa on kolmisen euroa. Lahkeiden malli tekee housuista jotenkin pillejä rennommat, eivätkä nuo purista mistään, kuten monet kaapista löytyvistä kavereista. Sen verran on herkut maistuneet pitkin kevättä, että massaa on tullut salakavalasti keskikroppaan, mikä näkyy erityisesti farkkuja ylle pukiessa. Pikkujätkän sanoin: Oho! Tämä osaakin hienosti matkia äitinsä farkkujen päälle pukemista pomppuineen ja laihisteluineen päivineen...

Mutta mutta, meikäläinen suuntaa tästä unten maille ja toivoo, ettei huominen ala klo 5. Öitä tyypit. Nähkää kivoja unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti