6.7.15

Viikonloppu lämpöö

idkuva

Olipa kesäinen viikonloppu. Ja lämmin! Aloitettiin lauantaiaamu klo 5.30 (jee...) ja ennen seitsemää jätettiin iskä nukkumaan ja suunnattiin lenkille. Jo ennen yhdeksää eksyttiin koko perhe ekaa kertaa tänä kesänä rannalle - enkä uinut! Pikkujätkäkään ei ihan hirveästi innostunut järvestä, mitä nyt kahlaili ja käveli rantavedessä, mutta suunnatonta riemua ei ollut havaittavissa, vaikka toki ämpäreiden sun muiden kanssa oli mukava puljata märässä hiekassa.

Viikonloppuun ei kuulunut mitään sen spesiaalimpaa, vaan lähinnä kotoilua, ulkoilua ja yhdessäoloa. Koisittiin pojan kanssa pitkät päikkärit sunnuntain kunniaksi, mikä taisi kostautua, sillä poju oli tänään hereillä jo 4.30! Hieno homma sanon minä. Ihme kyllä muakaan ei väsytä, mutta silti toivon, ettei huomenna ole samanlainen meno. Onneksi päästiin jo seitsemältä naapuriin leikkimään, kun siellä oltiin oltu ylhäällä jo meitä ennen ja huomenna saadaan yksi Turku-kaveri kylään ja kirppiskierrokselle. Mutta lapset, miksette nuku kun vielä saatte?!

Kaiken kaikkiaan viikonloppu meni oikein mukavasti. Meikäläisen olotila on yllättävän rento, vaikka lauantain lenkillä tulikin koettua pieni tulevaisuuspohdinta epätoivon pilkahduksineen. Haha. Sanotaanko näin, että sydän tietää mitä haluaa, mutta pää (ja mies) ei. Tai no ehkä pääkin... Anyway, semmoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti