30.8.15

Eräs lauantai

idkuva

Tiedättekö miten rakas poikani päätti tuoda iloa ja onnea vanhempiensa elämään juuri ennen Lahden Messukeskukseen lähtöä? Kaatumalla koirankakkaan. Joojoo, vahinkoja sattuu, mutta kun meidän lähdöt on välillä muutenkin kaaosta, kun yksi ei halua housuja jalkaansa, toinen istuu koneella ja kolmas on niin hiestä märkänä tapellessaan vaatteita numero ykkösen päälle, ettei tosikaan.

Kaaoslähdöstä huolimatta selvittiin Ilo-Onni-Fiilis -häppeninkiin, joka jatkuu vielä tänäänkin. Olen käynyt Lahdessa paristi aiemmin messuilla ja niihin nähden kyseinen tapahtuma tuntui todella pliisulta, vaikkei sinällään odotuksia ollutkaan. Löydettiin me onneksi pojalle saappaat kympillä, mies innostui ostamaan pidempi tukkaisena shampoon sekä hoitoaineen ja saatiinpa uusi tiskiharja. Pikkujätkä ehti myös ihmetellä Ville Viikingin tanssishowta ja oli ehdottomasti sitä mieltä, että äitin olisi pitänyt mennä opettelemaan cha chata tämä sylissä ja hepuli meinasi tulla kun kieltäydyin... Siivouspäivän kunniaksi käväistiin myös samalla reissulla tsekkaamassa yksi paikka johon porukkaa oli kokoontunut myymään vanhaa tavaraa ja illalla kaverin kanssa liikkeelle lähdettyämme meikäläisen opinahjon teatterikoulutuksen myyntipaikka, mutta mitään ostamatta.

Illalla suunnattiin sitten äitikaverin kanssa ekaa kertaa koko tuntemisen aikana kahdestaan Lahden satamaan ensin täyttämään vatsaa ruualla ja sen jälkeen pienelle maailmanpyöräajelulle Suomen tivoliin, joka oli tarpeeksi jännä meikäläiselle - kaikki kovaa pyörivät masiinat teki mieli kiertää ranskalaisten syönnin jälkeen kaukaa. Huviajelun jälkeen haettiin vielä jälkkärikaakaot ja -browniet ennen Sataman Öiden ilotulitusta, jonka jälkeen suunnattiinkin jo kotiinpäin. Harvinaista herkkua jutella rauhassa ilman kahta taaperoa jaloissa, vaikkei mesta ollutkaan ihan hiljaisimmasta päästä. Parin viikon päästä lähdetään samaisen kaverin kanssa keikalle, joten pieniä illanviettoja on luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti