8.8.15

Kenen tahansa muun kengissä ois muka parempi kulkea


Otsikkoon viitaten, ei tasan olisi. Meikäläisen uudet juoksukengät menevät myös hameen kanssa. Kun kaikkien lättäpohjatennarien ja hiertävien ballerinojen jälkeen löytää kengät, jotka eivät paina tai kipeytä jalkoja ei niistä luovu helpolla. Nike Free viis piste nollat on ihan huikeat!

Tänään vieteltiin naapurin leikkikaverin 2v-synttäreitä hikisissä merkeissä. En kestä miten lapset kasvavat, seuraavaksi omakin jätkä on jo kaksi. Synttärikahveilta kotiuduttiin kahden rasian kanssa ja meikäläisen iltapala koostui tonnikalapiirakasta ja juustokakusta. Thanks! Päälle päätyi tänään Cubuksen lastenpuolelta ostettu maxihame, joka onkin vilahtanut Instagramissa muutamia kertoja. Ihan yliveto hellepäivinä, kun ei halua paljastella sänkisääriä (sanoinko mä tän juuri ääneen?), mutta myös kylmempinä, kun alle piilottaa legginssit.

Kesäkelit näyttävät jatkuvan ja huomenna taidetaan lähteä testaamaan uuden auton ilmastointia ja suunnata Helsinkiin. Mulla pyörähti myös päässä ajatus josko jonain tulevana viikonloppuna tekisi vielä pienen Porvoo-visiitin. Olisiko kenelläkään neuvoja mihin siellä kannattaisi suunnata? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti