21.8.15

Lyhyestä moneksi

Mun pitäisi olla viimeinen ihminen joka jakaa hius- tai meikkivinkkejä, mutta ehkä siellä ruudun toisella puolella on muitakin toivottomia, jotka saavat edes jotain irti meikäläisen vinkeistä. Tai ehkä joku osaa tulla antamaan tämän postauksen kautta mulle ideoita, sekin olisi ihan jees juttu. Anyway, ajattelin esitellä teille yleisimmät tavat, joille meikäläisen tukka arkena taipuu. Pääsääntöisesti olen todella laiska hiustenlaittaja ja onnistumiset tulevat aina ihan vahingossa, eivätkä ainakaan silloin kun edessä olisi juhlat tai muu tärkeämpi meno.


1. Pikkunuttura
Kuten kuvista saattaa nähdä, on hiusvarani aika vähäiset - sivut ja takaosa on vedetty toissapäivänä koneella 10-12 milliseksi ja keskellä on kunnon töyhtö, jossa massaa on liiaksikin ja jonkunlainen ohennus voisi tehdä terää. Niinä aamuina kun en jaksa läträtä muotoilutuotteiden tai suoristusraudan kanssa, on helpointa vetää pidempi osio vaan pikkumyykampaukseksi ja suihkuttaa lakkaa päälle. Helppoa! Nuo hankkimani pikkuponnarit osaa vaan olla niin onnettomia, että katkeavat melkein kerran käytön jälkeen. Täytyypä investoida uusiin ja eri merkkisiin.


2. Suoristusrautakiharat
Ei muuta kun rauta kuumenemaan ja tukka rullalle. Tämä väkerrys ei koskaan näytä kahta kertaa samalle, vaan toisina päivinä yleisilme on onnistuneempi kun toisina. Pitkän osion ohentaminen helpottaisi kyllä huimasti kiharoiden tekoa ja asettelua. Oikein tiukoiksi kiharoiksi vedettynä tukka näyttää ihan irokeesille ja löysempänä astetta naisellisemmalta.

idkuva

3. Etsari + huivi -yhdistelmä
Tämä on myös suhteellisen nopea väsätä ja antaa kivasti illuusion, että tukkaa olisi enemmänkin kuin todellisuudessa on. Tulee myös naisellinen fiilis, kun yhdistää kampauksen punaiseen tai pinkkiin huulipunaan.

4. Letti
Letti on nutturan ohella pahan hiuspäivän pelastaja, jonka vääntää käden käänteessä. Tämä sopii erityisesti silloin, kun hius ei ole juuri pesty tai jos alla on vanhat lakkajämät pitämässä suortuvia aloillaan.

5. Suorana ja möyhitty
Harvemmin jätän hiukset vain niin, että heitän sekaan hiuspuuteria, möyhin ja toivon parasta. Ei nimittäin tarvita kun lapsen kädet päähän tai tuulenpuuska niin peikkolook on taattu.

Muita ideoita lyhyiden hiusten laittoon? 

2 kommenttia:

  1. Heh, on mukavaa seurata kuinka muutat hiustyyliäsi vähän väliä ja jaksat panostaa niihin niin paljon. Itse kun en ole koskaan hiuksiani värjännyt ja ne on aina olleet pitkät. En myöskään koskaan laita ponnaria tai lettiä erikoisempaa kampausta enkä edes omista muotoilutuotteita. :) tai no lakan jämä meni miehen johonkin projektiin.. Meillä jokaisella on joku tietty asia tms ulkonäössä mihin haluaa panostaa ja näin äiti-ihmisenä aikaa kun ei ole loputtomasti (usein meikkaan autossa vasta matkalla) niin minulla se on yleinen puhtaus. En koskaan lähde ihmisten ilmoille jos en ole käynyt suihkussa enkä käytä paitaa kuin yhtenä päivänä minkä jälkeen se menee pesuun. Ai niin, ja föönin taisin ostaa vasta pari vuotta sitten kun ei nyt juhliin sentään kehtaa mennä tukka märkänä! Ikää melkein 30.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh musta taas tuntuu etten hirveästi panosta kun en käy edes kampaajalla vaan ajan itse 10 minuutissa koneella ja kaikki kampaushommat hoituu max vartissa. :D ja hiusaineitakin on vaan muutamia. Tuo nuttura on se mun "ponnari" kun lyhyt tukka ei sellaiselle taivu. Tuo on niin totta että äitinä ei aika/halu/jaksaminen riitä samalla tavalla kuin ennen panostamiseen. Pitäisi varmaan esitellä mun perus meikki, sen kun tekee viidessä minuutissa ja on joka päivä sama. :D

      Poista