18.8.15

Vaikka onkin kesää jäljellä...

idkuva

...kannattaa silti jo varautua välikauteen. Tuskin nämä helteet loputtomiin kestää ja nyt jo aamut on olleet paikoittain aika viileitä. Niin tai näin, meidän puolesta ilmat saa olla mitkä vaan, sillä pikkujätkälle ainakin löytyy vaatetta säälle kuin säälle.

Uudet välikausihankinnat tuli tehtyä ihan sattumalta. Netistä bongasin Name Itin mustan shoftshell-haalarin, jota en kuitenkaan raaskinut siinä kohtaa tilata. Eräällä kauppakeskuskierroksella sitten poikettiin liikkeeseen ja napattiin haalari mukaan. Vaikka musta saattaakin tuntua synkälle, niin tuo on juuri passeli yhdisteltäväksi värillisiin pipoihin, joita on jotenkin ihmeen kaupalla kertynyt aikamoinen kasa... Siis rutkasti enemmän kuin yllä olevissa kuvissa näkyy. Lisäksi kaapista löytyy Reiman keväällä hankittu puku, joka saa toimia eräänlaisena varahaalarina.

Kiitos maanantain kirppisbongauksen meiltä löytyy myös kaksiosainen vaihtoehto - H&M:n tuulitakki maksoi 4 euroa ja sen kaverina toimivat niin ikään keväällä ostetut Cirafin ulkohousut. Vaatehamsterina kaapissa on myös pari muuta käytettynä ostettua rotsia, jotka varmaan päätyvät kirppiskuormaan tilaa viemästä. Lisäksi naulakossa roikkuu parempaan käyttöön sopiva nahkatakki, joka pääsikin keväällä monesti ylle esimerkiksi keskustareissuilla, kun pointtina ei ollut lätäkköleikit tai ees taas juokseminen.

Miten muilla, onko välikausikuteet kaapissa odottamassa kelien kylmenemistä? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti