9.8.15

Yksi aurinkoinen iltapäivä


Kuten kuvista saattaa nähdä ei suunnattukaan tänään Helsinkiin. Aamulla meikäläinen päätyi uudestaan sängynpohjalle aamutoimien jälkeen ja vasta iltapäivällä oltiin kykeneviä poistumaan neljän seinän sisältä. Heitin miehelle, että ajetaan Vääksyyn kun en ole koskaan siellä käynyt. Päijät-Hämetietous on aika lailla nollissa näin ex-kymenlaaksolaisena ja olisi kiva löytää lähiseudulta vierailukohteita esiim. luontoon liittyen. Saa vinkata!

Ei siinä mitään. Iltapäivällä käännettiin nokka kohti Asikkalaa ja ekana suunnattiin Vääksyn kanavalle päiväkävelylle ja softiksille. Samaan aikaan mestoille sattui myös Suomen neito ja oli ihan hauskaa nähdä kuinka suuri paatti menee kanavasta läpi. Suhteellisen eksoottinen näky. Ihan kiva miljöö muutenkin, vaikka jaksan ihmetellä Kanavan helmi -kahvilan ei vaunuja sisälle -kylttiä. Okei, pieni mesta, mutta moiset kiellot saavat pienen pääni kiehumaan... No, kaipa kaikelle on tarkoituksensa.

Kanavalta suunnattiin Päijänteen kansallispuiston laitamille pikavisiitille Lehmonkärkeen, jonka kesäkahvila taisikin olla tänään vikaa päivää auki. Paikka valikoitui ihan randomilla, kun ei kummallakaan ollut hajua missä ajettiin.  Sillä aikaa kun itse hörpin kahvia ja söin katkarapuleipää sai mies kätevästi syöttää pojan. Kerrankin näin päin! Kansallispuistoon pitäisi tutustua paremmin ajan kanssa ja esim. Manduca messissä. Erityisesti Pulkkilanharjun luontopolku kiinnostaisi.

Ei ihan Helsinki, mutta hauska iltapäivä takana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti