26.9.15

Ei mua merkkivaatteet kiinnosta...


...paitsi jos nyt sattuu ok hinnalla löytymään. Päijät-Hämeen Monikkoperheet ry:n järjestämä kirppistapahtuma oli todella positiivinen yllätys! Myyjiä ja ostajia tuntui riittävän, tavaraa oli reilusti ja totta kai meikäläisen matkaan tarttui jotain. Tyttöjen vaatteiden tarjonta vaikutti olevan poikia monipuolisempaa ja juurikin meidän, niin mun kuin äitikaverin, etsimät koot tuntuivat olevan kortilla.

Vaikken löytänytkään etsimääni, eli talvihaalaria ja kumisaappaita pikkujätkälle, lähdin paikalta hyvin mielin. En ole mikään Gugguu tai Mini Rodini -hypettäjä, vaan ennemminkin hintojen kauhistelija, mutta kun kyseisiä merkkejä käveli vastaan kohtuullisella, ellei peräti edullisella hinnalla varustettuna, en nähnyt mitään järkeä jättää vaatteita henkariin odottamaan seuraavaa noutajaa, vaikkei virallista tarvetta ollutkaan. Gugguun svetari on sen verran reilu, että menee varmasti pitkään, mikä tekee ostoksesta jossain määrin vielä fiksumman sijoituksen.

Kieltämättä mun mielenkiinto lasten merkkivaatteita kohtaan on taas kasvussa, mutten pidä tarpeellisena laittaa lukuisia kymppejä yhteen tiettyyn vaatekappaleeseen. Siispä tälläiset kirppislöydöt piristävät todella materialistia, jonka lompakko ja mieli eivät aina anna periksi kaikille haluille.

Mitäs tykkäätte?

1 kommentti: