22.9.15

Ihanat tytöt


Saatiin tänään vieraita. Nähtiin Even kanssa vasta lauantaina Tampereella, mutta tänään mukana oli Aada, joka ollaan tavattu viimeksi keväällä. Likasta on kehkeytynyt sellainen pikku söpöliini, että mun olisi tehnyt mieli vaan rutistaa toista. Ihana hymytyttö! En voi millään uskoa, että ollaan tunnettu Even kanssa siitä asti, kun lapset olivat muutaman kuukauden. Aika on kulunut siivillä ja kaikenlaista on mahtunut matkan varrelle. Kaipaan sitä aikaa, kun pienet olivat ihan vauvoja ja käveltiin pitkin Kouvolan katuja. Välillä ollaan nähty harvemmin, toisinaan enemmän, mutta ystävyys ja yhteiset mielenkiinnon kohteet pysyvät, vaikka ollaankin muuten tyyppejä ihan ääripäistä.

Eveä ja Aadaa katsoessa mulle iski tyttökuume - mäkin haluan oman tyttären tuon ronskin pikkujätkän lisäksi. Vauvakuume sen kuin pahenee... Kuinka sitä yht äkkiä voikaan kaivata jotain niin kovasti ja tuntea, että palanen puuttuu? Okei, tämä "yht äkkinen tunne" on kestänyt päälle vuoden. Mutta joo, ei siitä enempää.

Neitien muuttaessa Jyväskylään nähdään varmaan entistä harvemmin, mutta yhteydenpito ei varmasti tule loppumaan. Olen niin onnellinen, että mulla on tälläisiä ihmisiä elämässä ja pojalla kavereita, joiden kanssa on köllitty leikkimatolla ihan vauvasta lähtien. Siinä ne tänään istuivat kumpainenkin pöydän ääressä syömässä itse ruokaa ja pannukakkua ihan kuin niin olisi ollut aina, vaikka vasta vuoroteltiin siitä kumpi maistelee sosetta ensin sitterissä. En kestä.

4 kommenttia:

 1. Ihana oot, kiitos vielä <3 ihmettelem kyllä samaa itsekkin, miten nopeasti tää aika on oikein menny! Vastahan meidän pienet makasi sängyllä, samankokoisissa kaukalopusseissa! Aika kuluu niin äkkiä! Oon onnellinen, että ystävyys on säilyny ja me mammat, että muksut näkee toisiaan!

  Tuutte käymään jyväskylässä, oikeesti ! Tuutte yökyläilee :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja kauniita tyttöjä :) Mun mielestä on ihanaa kun on sellaista ystävyyttä, että vaikka edellisestä näkemisestä olisi vierähtänyt vaikka kuinka pitkään, se ei haittaa sillä juttu jatkuu siitä mihin se on jäänytkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita tyttöjä todellakin :) Ja niinpä! Se ei ole itsestäänselvyys vaan todellinen lahja.

   Poista