6.9.15

Kirppisasu

idkuva

Vietin tänään iltapäivän koulun studiossa. Tarkoituksena oli ottaa parit testiotokset tulevia kuvauksia varten, mutta tällä hetkellä en halua edes ajatella koko hommaa. Onneksi on pari viikkoa aikaa hioa. Kyllä se vaan ketuttaa kun päässään näkee jutut tosi makeina ja kotona Photoshopin edessä kiroaa kun ajatus ja lopputulos eivät täsmääkään.

Juuri ennen kotiinlähtöä keksin napata vielä vallitsevissa valo-olosuhteissa asukuvat omaksi ja teidän iloksenne. Olomuoto oli jo aika ryvettynyt pitkällä iltapäivää... Tänään olikin mekkopäivä, kun aamulla tuli napattua kaapista kirppikseltä hamstrattu Monkin mekko aurinkoisen ja suht kesäisen kelin kunniaksi, vaikka ulkoilmaa näinkin lähinnä sisältä autolle kävellessä. Mekon päälle pääsi niin ikään kirppikseltä ostettu farkkutakki - se joka on yhtä aikaa ihana ja aivan kamala.

Ensi viikon sääennusteita katsoessa huomaa, että salakavalasti syksy on vaan hiipinyt esiin, vaikka loppuviikolla ehkä vielä lämpeneekin. Musta tuntuu, että pikkujätkälläkin on joka toinen päivä liikaa ja joka toinen päivä liian vähän päällä, kun välillä aamulla ulos lähtiessä mittari näyttää reilua viittä astetta ja parin tunnin päästä jopa kymmentä enemmän. Silti koitan nauttia tästä välikaudesta - pahempaa on vielä tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti