23.9.15

Kuka kaipaa väriä?


Tervetuloa kurkkaamaan meikäläisen vaatekaappiin. Mihin muuhun sitä käyttäisi vapaapäivän aamun kuin paitakasojen suoristamiseen? Teki ihan hyvää, sillä ovien takaa ei löytänyt oikeastaan mitään ennen kuin kippasi kaikki kuteet keskelle makuuhuoneen lattiaa ja aloitti järjestämisen täysin puhtaalta pöydältä. Nyt mun ei tarvitse kirota kovaan ääneen kello 7 aamulla, kun yritän löytää puhdasta toppia ja suhteellisen epäryppyistä paitaa.

Mustaa, valkoista, harmaata ja farkkua. Siinä on kaappini päävärit. Eilen ostin villinä kirppikseltä viininpunaisen pitsipaidan ja kuvissakin vilahtaa muun muassa vihreä neule ja näyttää mulla olevan myös yksi pinkki toppi. Rakastan erilaisia mustavalkoisia kuoseja, joita onkin kertynyt yllättävän paljon. Aina satunnaisesti koitan valita jotain omasta väriskaalasta poikkeavaa, mutta oli kyseessä sitten puuterinvärinen pitsipaita tai tummansininen jakku, saavat värit väistyä. Ei ne vaan istu mulle.

Vaikken pidäkään itseäni minään mekkotyttönä löytyy henkareista monia erilaisia kolttuja ja tunikoita, joista en luopuisi millään, vaikkeivat ne aina olekaan käytännöllisimmästä päästä arkipukeutumista ajatellen. Kotona hengailen monesti rennoissa lököhousuissa tai vikan kuvan tyyppisessä univormussa, mutta koulupäivinä päälle on eksynyt välillä jotain jännempää. Tällä hetkellä pyörivä mustavalkokurssi pimiötyöskentelyineen kannustaa kuitenkin jättämään parhaimmat mekkoset kaappiin turvaan ja huomennakin vetäisen päälle mustat housut (ne huonoimmat) ja kirppikseltä hankitun kollaripaidan, jossa mahdolliset pienet kemikaalitahrat eivät haittaa.

Vaikka kuteita näyttäisi olevan ihan mukava määrä, koen monen naisen tavoin jatkuvaa vaatekriisiä, kun pitäisi johonkin lähteä. Viime aikoina suurilta katastrofeilta on kuitenkin vältytty, sillä koen löytäneeni oman tyylini, enkä toistaalta stressaa teinivuosien tavalla omasta ulkonäöstäni. Enää en myöskään mieti minkä ikäiseltä mahdan muiden silmissä näyttää, vaan vedän ylleni juuri sitä mikä parhaalta tuntuu ja mikä sopii sen hetkiseen fiilikseen.

Miltä teidän vaatekaappinne näyttää?

Tänne saa edelleen laittaa kysymyksiä tulemaan!

4 kommenttia:

  1. Mun vaatekaappi on vähän synkempi :D mustan seasta on melko työlästä etsiä mustaa hhaha. Mutta ihania vaatteita! Samoin sun blogi, tosi raikas! Nyt muistin liittyä lukijaksikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun vaatekaappi on kehittynyt astetta valoisampaan suuntaaan viime vuosina. :D Kiitos ja kiva että liityit!

      Poista