19.9.15

Lukijana


Hieno päivä. Pikkujätkä herätti puoli kuusi ja kahdeksalta istuinkin jo junassa suuntana Tampere. Odotin innolla Even ja Miian järkkäämää Lukijapäivää en pelkästään kyseisen tapahtuman takia, vaan siksi että näkisin kaveria pitkästä aikaa ja päästäisiin vaihtamaan viimeiset kuulumiset. Tietysti kaikki järkätyt ohjelmat ja ihan huikean kattava lahjakassi olivat oiva lisä päivälle, joka piti sisällään paljon kaikenlaista, vaikka ensi alkuun päästiinkin pikkaisen hommiin.

Muutaman tunnin jaksoon mahtui niin vaate- ja meikkiesittelyä kuin myös Mindfulnes-tunti, joka jätti meikäläisen ehkä vähän kylmäksi. Välillä taas herkuteltiin muun muassa suolaisilla paloilla, piirakalla sekä jäätelöllä. Porukka oli mukavaa - osa olikin vanhoja tuttuja, osa taas uusia ja juttu luisti. Vaikka matkalle sattuikin yllätyksiä oli päivä oikein onnistunut ja jaksan ihailla sitä vaivaa ja panosta, joka tapahtuman eteen oli nähty. Tunnelma oli koko päivän rento ja uskon, että kaikilla oli mukavaa!

Päivän päätteeksi, ennen parituntisen junamatkan alkua käytiin vielä Even ja tämän toisen kaverin kanssa vetämässä Ikea-safkat naamaan ja meikäläinen tankkasi vielä laukkuun puolisen kiloa irtokarkkeja matkaevääksi. Niillä jaksoi hyvin, vaikka sujuvasti edenneen junamatkan jälkeen saikin odotella tovin bussia, kun kävely yksin pimeässä ei houkutellut. Tällä hetkellä oma sohva, lahjapussista kaivettu uusi t-paita ja peitto ovat ihan paras yhdistelmä, jota ei voita kuin omaan sänkyyn kömpiminen. Tää oli aika hyvä päivä!

6 kommenttia: