8.9.15

Lumo meidät mukana vei


Muutos. Eilen Kuvastin hyvästeli Indiedays Inspirationin. Näin kuinka tekstit katosivat sivuilta pala kerrallaan ja tunsin ehkä jopa pientä haikeutta, kun kärkeen aamulla nostettu postaus sai väistyä toisen tieltä. Samaan aikaan taistelin itse uuden ulkoasun kanssa, seurasin kiivaasti lisääntyviä kommentteja Fb:n puolella ja koitin miettiä päässäni mitä kaikkea pitäisikään tehdä ennen uusien tuulien puhaltamista...

Tänään saan kunnian ilmoittaa, että rakas pieni tuotokseni on osa Lumoblogeja. Olen otettu. En koskaan kuvitellut pääseväni minkään sivun listoille ja nyt mulle suodaan jo toinen mahdollisuus olla osa jotain suurempaa kokonaisuutta, samassa rivissä huikeiden bloggaajien kanssa. Lumoblogeista löytyy ihania tyyppejä, joita tuli itse seurattua jo vauvahaaveiluaikana. Ja nyt mekin ollaan siellä! Vau.

Muutos tuo mukanaan hieman uutta opeteltavaa ja uusia käytäntöjä, mutta Kuvastimessa meininki on pääosin sama vanha. Mikäli ette vielä seuraa Lumoblogeja Facebookissa niin klikatkaapa itsenne tänne. Lumoblogien oman sivun löydätte täältä.

Tämä syksy on tuonut mukanaan niin paljon hyvää, ettei maassa olevat lehdet haittaa yhtään! 

8 kommenttia: