12.9.15

Made by Mummo


Koneettomuus on takanapäin. Huhhuh. Toisaalta teki ihan hyvää pitää pieni tauko kannettavasta, mutta samaan aikaan ketutti, kun kaikki aina Kelan liitteiden toimittamisesta ja pojan hoitoaikojen ilmoittamisesta lähtien saivat odottaa. Kun on kerran tietokoneen hankkinut, on samalla hypännyt sellaiseen oravanpyörään, josta ei niin vaan pois loikata. Taidanpa huomenissa esitellä meikäläisen bloggauslaitteet - nämä uudet, jotka toivottavasti kestävät ties kuinka kauan.

Parin päivän hiljaiselon jälkeen halusin kuitenkin tulla ensin vilauttamaan teille uutuuksia, jotka kotiutuivat meille vanhempieni kassissa perjantaina. Sen lisäksi, että saatiin isovanhemmat lapsenvahdeiksi pääsivät käyttöön nämä ihanuudet! PaaPii Designin autokuvioisesta luomutrikoosta tehdyt pipo, (toistaiseksi) lötkö oversize paita ja legginssit olivat paremmat kuin osasin kuvitellakaan. Itse olen törmännyt kyseisen merkin kankaisiin aika ajoin ohimennen mm. käsityömessuilla ja Instagrammissa, mutta äitini tuntuu olevan tietoisempi näistä lasten "merkkikankaista" mikä on hieman kummastuttavaa, mutta ihan huikeeta! Tykkään!

Parin päivän blogitauon inspiroimana luvassa on vaikka mitä tekstejä. Päällimmäisenä mieleen nousevat postaukset hoitopaikkaan varustautumisesta ja äidin fiiliksistä ainokaisen osa-aikaisen päivähoitouran alkaessa, äitiyden ja opiskelijuuden yhdistämisestä sekä alussa lupaamani kannettava- ja puhelinesittely. Lisäksi mielessä on käynyt kysymyspostauksen pystyyn laittaminen, mikäli Lumoblogien kautta on eksynyt messiin uusia naamoja, joille meidän kuviot eivät ole niin tuttuja. Olisiko kiinnostusta?

Nyt mä alan kuitenkin selvittämään suht pitkää rästilistaa, vastailemaan sähköposteihin ja muokkaamaan kuvia, joiden olisi pitänyt valmistua jo monta päivää sitten... Hyvää lauantai-iltaa kaikki!

6 kommenttia: