9.9.15

Säpäleinä



Tiedättekö millainen ääni kuuluu kännykästä, kun se tippuu asvalttiin? Entäpä musta sen jälkeen? Rip Lumia, hyvin palvelit melkein vuoden. Odotin, että meillä olisi ollut vielä monta yhteistä aikaa edessä. Voihan surku. Se tunne mikä kännykkäriippuvaiselle tulee, kun näytöstä tarttuu sormenpäihin lasihilua whatsappaillessa... Ei hyvä. Eilen noudettiin onneksi heti uusi puhelin tilalle, sillä ilman älypuhelinta ei olisi pärjännyt päivääkään tässä meidän arjen muutosvaiheessa. Tai no olisi siinä henkiin jäänyt, mutta yhteydenpito eri tahojen välillä olisi ollut täysin mahdotonta.

Arvatkaapas mitä kävi tänään? Kannettavan näyttö päätti päivänsä puoliksi, mutta ratkaisevasti. Taisin tirauttaa pari kyyneltä. Voiko noin edes käydä? Mitä huomenna hajoaa, kenties kamera? Tämä kaikki tuleva rahanmeno saa mut suorastaan pahoinvoivaksi ja kyseenalaistamaan monia tähän mennessä tehtyjä valintoja. Ehkä mä koitan vaan hengittää pari kertaa syvään, yritän olla stressaamatta ja toivon asioiden järjestyvän, koska muuhunkaan en pysty.

Ylläolevien Instagram-kuvien kanssa haluan kertoa, että bloggaaminen ei ehkä lähiaikoina tapahdu täydellä teholla ennen kuin uusi kone on nenän edessä, sillä miehen pöytäkoneen ääressä tuskin tulee kamalasti viihdyttyä. Tekniset vastoinkäymiset tulivat kaiken kaikkiaan vähän huonoon saumaan, mutta eiköhän tämä tästä pian taas lähde sujumaan. Ellei se kamera sitten oikeasti mene huomenna säpäleiksi. Ehken koske siihen tikullaan...

Huh. Niin huonoa tuuria.

2 kommenttia:

  1. Tiedän ja tiedän myös miltä se kuulostaa kun se puhelin tippuu kivilattialle. Kylläpä pistää veren kiehumaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :S Toivottavasti ei tarvitse kuunnella sitä ääntä pitkään aikaan!

      Poista