1.9.15

Syksyn ekat secondhandit


Perhekerhoa ja kirppisshoppailua vanhempieni kanssa. Aika mukava päivä. Voitteko uskoa, että yllä oleviin kuteisiin upposi yhteensä vain hieman päälle 25 euroa ja mukana on muun muassa kaksin kappalein Marimekkoa sekä melkeinpä uudenveroiset kengät kylmille keleille? Olen aika tyytyväinen, vaikka itselle ei löytynytkään yhtään mitään. Kenties parempi niin.

Löydöt tehtiin kolmesta eri mestasta - Villähteellä sijaitsevasta Matruskasta, Holman kirppikseltä ja Torixista Lahden puolelta. Kaikki on mulle vähän uudempia tuttavuuksia, Holman mestoissa on tullut käytyä paristi aiemmin. Tämän päivän saldon perusteella voisin suositella kaikkia, vaikka tuuristahan se on kiinni meneekö rahaa kirppiksillä vai ei. Mulla tuntuu menevän aina.

Mitäs pojan vaatekaappiin sitten päätyikään reissulta? Parhaat löydöt ovat ehdottomasti Marimekon Jokapoika-paita, niin ikään saman merkin hevospaita ja talvikengät. Tämän lisäksi kassista kotiin tullessa löytyi Ristomatti Ratian raitapaidat, Muumien tähdittämä t-paita ja pyjama (vaikka yleensä en liiemmin tykkää kuvapaidoista tekee teeppari poikkeuksen ja pyjamana menee melkein mikä vaan ja kukapa ei Muumeja rakastaisi!), jonkun randomimman merkin svetari, KappAhlin farkut ja vikana H&M:n perus pitkähihainen, jolle on aina käyttöä kuviollisten legginssien kanssa.

Sellaista. Apua, se on jo syyskuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti