4.9.15

Taidelauantain tärpit


Kaipaatko ohjelmaa huomiselle? Lahdessa vietetään huomenna Taidelauantaita, jonka ansiosta ympäri kaupunkia tapahtuu kaikkea jännää. Ajattelin koota itseni ja teidän iloksi meidän perhettä eniten kiinnostavat mestat. Vielä en osaa sanoa ehditäänkö poiketa kaikissa, mutta huomenna olisi kuitenkin tarkoitus lähteä liikkeelle tsekkaamaan ja ihmettelemään mitä kaikkea löytyykään.

1. Askon Taideverstas lapsiperheille
Askon alueelta löytyy sisätiloista erilaista ohjelmaa klo 10-14 väliltä. Mukana on niin meikäläisen opinahjon teatterilinjaa, tanssikoulua, askarteluverstasta, ikkunamaalausta, legojuttuja, tanssipajaa, pop-up lelukauppaa ja paljon muuta! Tänne me suunnataan ehdottomasti, sen verran monipuoliselta kuulostaa kattaus. Lisäinfoa täältä.

2. Nurmi Clothing Lasten (hiki)paja
Työpaja, jonka tarkoitus on muistuttaa, että jokaisella lapsella ei ole oikeutta kunnon lapsuuteen, vaan työ hikipajoilla sotkee kuviot jo varhain. Onneksi Nurmen työpajalla ainut prioriteetti on leikki ja askartelu. Lisätietoa täältä.

3. Kirjasto meets art
Pääkirjastolla graffitimaalausnäytös klo 12-14 sekä musiikkia.

4. Lahtiblogi 3.0
Näyttely auki vikaa päivää Galleria OyOyssa. Suosittelen!

5. Showroom Muotsikka 
Lahden Muotoiluinstituutin pop-up myynti Fellmanniassa (jossa on myös muuta ohjelmaa). Esillä ja myynnissä tuotteita aina kasseista ja keittiöpyyhkeistä korujen kautta ties mihin. Lisää täällä.

Tässä muutamia esimerkkejä. Keskustan alueella juttuja on lähes joka kulmalla, joten ei kun vaan tutkimaan. Ihana, että tapahtuu jotain näin laaja-alaisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti