10.10.15

HRVDE


HRVDE. Siis Helsinki Retro & Vintage + Design Expo. Aamusta suunnattiin pääkaupunkiseudulle, ensin Vantaalle Flamingoon hakemaan junnulle kengät ja sieltä Töölöön veljen ruokapöytään. Meidän molemmat jätkät ovat nuhaneniä, mutta päätettiin kuitenkin lähteä matkaan. No, huomenna nuo saavat sitten lepäillä tämänkin päivän edestä ja ehkä meikäläinenkin ehtii torkkua kuten tänäänkin automatkoilla. Tai no isompi lepäilee, lapsonen tuskin malttaa olla yhtään paikallaan.

Veljen ruokien jälkeen suunnattiin koko porukka Kaapelitehtaalle tsekkaamaan vanhan tavaran tarjontaa vintagemessuille sekä moikkaamaan toista veljeä, joka oli myyntipuuhissa tapahtumassa. Pikainen kierros kamojen keskellä ei tuottanut tulosta, vaikka ehdinkin ihailla mm. Marimekon verhoja ja reppuja sekä ihania vanhoja matkalaukkuja, jotka olisi tehnyt mieli raahata kuvausrekvisiitaksi kotiin. Tarvetta vastaaville olisi, mutta koitan hillitä itseni ja olla hankkimatta mitään ilman kunnon ajatustyötä, sillä meidän kämpän säilytystilat on aika lailla varattuja. Ja veljen liikkestä pystyisi lainaamaan melkeinpä mitä vaan...

Vaikkei reissu varsinaisesti ollutkaan tuottelias materialistisessa mielessä, oli mukava nähdä isoveljiä ja käydä pyörähtämässä mielenkiintoisessa tapahtumassa. Kaapelitehdas on paikkana mieletön ja harmittaa, ettei jaksettu käydä näyttelyissä ja Valokuvataiteen museon Pimiö on siis edelleen näkemättä! Onneksi aikaa on. Jotenkin tälläiset reissupäivät, kun lähtee liikkeelle jo aamulla ja kiertää monta kohdetta, ovat todella uuvuttavia, joskin ehdottomasti palkitsevia.

*Liput tapahtumaan saatu

1 kommentti:

  1. Päivänne kuulostaa oikein mukavalta :)

    Helsinki Retro & Vintage + Desing, täysin uusi juttu mulle. ( Oon taas tippunut jossain kohti, tai ollut liikaa Tampereella :D )
    Varmasti näkemisen ja kokemisen arvoinen ! Tuollaiset tapahtumat ovat ihania, vaikken kotiin niinkään esimerkiksi retroa kerää.

    VastaaPoista