23.10.15

Huonon hiuspäivän pelastajat


Mitä tehdä silloin, kun tulee tarve näyttää tyttömäisemmälle, mutta fakta on, että suurin osa päästäsi on vedetty 6mm pituiseksi? Huivit ovat ehdottomasti huonojen tukkapäivien pelastus, oli ongelmana sitten rasvainen letti, epämääräinen sojottaminen, värikatastrofi tai muu mieltä pahoittava vika. Jostain syystä niiden käyttö on kuitenkin jäänyt vähemmälle ennen viimeisintä kokoelman päivitystä. Onneksi reilu viikko sitten löytyi kirpputorilta peräti kolme huivia yhteishintaan 2,50€. Niistä yksi oli tänään sen verran hyvässä jemmassa, ettei päässyt kuviin, kuten myös moni vanhoistakin... Meikäläisen vaatekaappi on aika syöppö ja toisaalta poika hyvä piilottaja.

Ahkerasta Pinterestin selailusta ja googlailusta huolimatta oma huivin käyttöni tulee pysymään vanhoilla ja perinteisillä urilla, johon kuuluu pari erilaista pantaviritelmää, rusetiksi sitomista ja uusimpana takaraivon peittävä tapa. Muista tyyleistä voi vinkata jos on mielessä, mutta nämä ovat ainakin nopeita ja helppoja sekä niin tuttuja ja turvallisia, että pään saa kuosiin alta aikayksikön.

Huivipäisenä ja punaisessa huulipunassa oma fiiliskin on kaikin puolin herttainen ja tyttömäinen, mikä oikeasti on suht harvinainen tunne jatkuvan pienen nuhjuisuuden keskellä, kun päälle päätyvät urheilurintsikat ja iho on villiintynyt entisestään. Voi olla, että tulevina viikkoina meikäläinen seikkailee joka päivä jonkunlainen kangasviriteltä päässä nostamassa omaa mielialaa ja antamassa puoliksi kaljullekin omaa naisellista vivahdetta. Haha.

Mikä pelastaa teidän huonot hiuspäivänne? 

4 kommenttia:

 1. Hauska idea! Ja ihanat kuvat!

  Huivit ovat minulle täysin vieras juttu, mutta miksei ?
  Tarvitsee varmaan metsästää muutama huivi tonne vaatekaappiin.

  Mikä on minun huonojen hiuspäivien pelastus? hmm..
  Varmaan letti pään ympäri ja menoksi ! : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä ämpäri olisi joskus täälläkin tarpeen. Haha :D

   Poista
 2. Sopii sulle tosi kivasti! Mä aina tasaisin väliajoin yritän pitää tuollaisia huiveja, mutta jotenkin ne ei vaan istu mulle... tai en osaa laittaa kunnolla. Plaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noi kyllä vaatii usein asettelua ja joskus tuntuu, että pää on vaan sen mallinen, ettei mikään pysy paikoillaan. :D

   Poista