16.10.15

Kaks euroa viiskyt senttiä


Kirppiksellä harvoin tulee vastaan mitään ostettavan arvoisia leluja. Kirjoja olen kantanut pikkujätkälle vaikka millä mitalla ja parit Brion junanradan osat. Muutama päivä sitten löytyi kuitenkin jotain niin legendaarista, etten voinut jättää sitä hyllyyn - Tupperwaren laiva.

Mikä lelusta tekee niin mahtavan? Se, että halusin sitä itse pienenä, mutten saanut. Hahah. Meikäläiseltä löytyi samaisen sarjan leikkipuisto ja koulubussi, jotka tällä hetkellä asuvat porukoillani ja pikkujätkällä on kotona puisto, jonka tämän kummisetä (eli veljeni) bongasi eurolla kirppikseltä. Ei haittaa, vaikka kyseessä on lähes parikymmentä vuotta vanhat muovilelut - hyvin tuntuu kestävän.

Tämä Nooan arkki on todellakin hintansa väärti, vaikka melkein kaikki eläimet päättivätkin muuttaa laivasta meidän sohvan alle odottamaan seuraavaa imurointia. Jossain vaiheessa ehdin jo kirota kaikki muoviset leluhäkkyrät sateenkaaren väreineen, mutta viime aikoina silmä on tottunut ja nämä elukat ovat ainakin super symppiksiä ja mikä parasta tuntuvat viihdyttävän pientä leikkijää.

2,50€. Ei hullumpaa...

4 kommenttia:

 1. Aivan huikea löytö!

  Tupperin lelut ovat kyllä kestäviä ja hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh mustakin! Ja niinpä, kaikesta mitä on ollut niin vain yksi pieni muoviosa on mennyt leikeissä poikki 20 vuoden aikana :)

   Poista