24.10.15

Menopelit (eli kokemuksia meidän rattaista)

emmaljunga scooter 2.0
vauva baby
emmaljunga scooter 2.0

Emmaljunga Scooter 2.0. Rattaat, jotka otettiin käyttöön kesällä 2014 ja joita käytetään vieläkin tiheään. Aikaa on kulunut, lapsi on kasvanut, mutta samoilla kieseillä mennään. Valittamista ei ole liiemmin ollut, joten kelpo hankinta tehtiin, vaikka pitkään mietittiinkin olisiko joku muu valinta fiksumpi.

Ekat puoli vuotta poika ajeli käytetyillä Brio Smile -yhdistelmillä, mutta kun tuli aika vaihtaa ratasosa kopan tilalle, ei istuma-asentoa meinannut oikein löytyä. Lisäksi jalkatuki oli sen verran löystynyt, että keskenkasvuinen pallerokin sai sen potkaistua alas. Arvatkaapa menikö hermot. Uusia rattaita etsiessä tuli tehtyä tiukkaa esitutkimusta ja loppupeleissä vaihtoehdoiksi jäivät emmisten lisäksi Brion Ponyt edellä mainittujen kuitenkin voittaen.

Jostain syystä Scooterit houkuttivat enemmän ja löytyivät juuri täydellisen värisinä. Aluksi huoletti fakta siitä, ettei selkänoja mene täysin makuuasentoon, mutta meidän aina vähän tukkoiselle jätkälle hitusen pystympi onkin ollut oikein toimiva ja unet ovat maistuneet hyvin. Toinen huoli oli tavaratilan riittoisuus ja kieltämättä silloin, kun Pitkäletti oli viikot Helsingissä ja piti suorittaa isojakin kauppareissuja kävellen kaksin pojun kanssa, ei ostokset meinanneet mahtua alas. Lihakset ainakin kasvoivat, kun toisessa kädessä raahasi kauppakassia ja toisella kädellä työnsi täyteen ahdettuja rattaita.

Hirveästi vertailupohjaa mulla ei toisista rattaista ole, mutta sen verran mitä on päässyt muiden menopelejä työntelemään on omat tuntuneet hyviltä ja keveiltä. Vaikka käyttö on ollut reilun vuoden aikana ahkeraa, ei mikään kohta ole mennyt rikki tai ottanut osumaa ja pienen imuroinnin ja puunaamisen jälkeen kiesit olisivat ehdottomasti ihan kuin uudet.

Tuntui todella hassulta kaivaa kuva-albumien kätköistä otokset, joilla on tullut esiteltyä uusia rattaita viime vuoden heinäkuussa. Vaikka aika on mennyt nopeasti tuntuu noista kuvista olevan ikuisuus ja todella moni asia on ehtinyt matkan varrella muuttua. Kattokaa nyt tuota puolivuotiasta rääpälettä kyydissä! Ei uskoisi samaksi pojaksi, joka kohta on jo kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti