15.10.15

Syksyn värit: Pikataidetta


Pojan huone sai tänään pari ex tempore taulua. Nappasin meidän pieneltä lähimetsikköretkeltä muutamat puun lehdet mukaan sen kummemmin ajattelematta mitä niistä teen. Lähinnä mietin olisiko esimerkiksi saniaisista ollut kuvausrekvisiitaksi, mutta valitettavasti jälkikasvu ehti runnoa oksat käyttökelvottomiksi kotimatkalla. Muut lehdet kuitenkin säilyivät ja pikkujätkän vaatiessa päästä piirtämään päätin huvikseni kokeilla minkälaista painojälkeä materiaaleista saisikaan aikaan.

Kaapista löytyi Tigerin mustat pienet maalauskankaat (parhaita!) ja samaisen mestan maaleja, joten eikun lehteen väriä ja kokeilemaan miltä näyttää. Okei, punaisesta näkee kauas, ettei minkäänlaista suunnitelmaa ollut etukäteen... Keltaisessa sen sijaan oli vähän ajatustakin mukana. No, kaikesta huolimatta nuo saavat toistaiseksi nököttää lastenhuoneen hyllyllä - ainakin tämän syksyn.

DIY-kärpänen meinaa taas purra meikäläistä ja tekisi mieli pitkästä aikaa yrittää väsätä jotain. Olen vain sen verran hätähousu ja toisaalta myös kömpelö käsistäni (kuten koulun pimiössä on huomattu), että hermot taitavat mennä ennen kuin on valmista. Silti kyselen teiltä linkkejä hyviin DIY-aiheisiin blogeihin ja sellaisiin vinkkeihin mitä juuri teillä on työn alla! Kiinnostaisi nähdä juttuja ihan laidasta laitaan.

Tykkäättekö ylipäätään do it yourself -hommeleista (pienistä, isommista tai jostain siltä väliltä)? 

Tämä postaus on muuten osa Lumoblogien #Lumohaastetta eli kuukausittain vaihtuvaa teemaa, joka haastaa kirjoittajat käsittelemään aiheita myös boksin ulkopuolelta. Tee sinäkin oma Syksyn värit -postauksesi ja linkkaa se haastekuvan alle Lumoblogien Facebook-sivuille sekä osallistu Instagrammissa kuvahaasteeseen!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti! Harmittaa etten tota ekaa miettinyt ennen kuin aloin lätkimään...

   Poista
 2. Kivan näköiset. Tyylikäs blogi muutenkin. Kaipasit vinkkejä diy-blogeista. Omani on semmoinen kuin Kototeko. Enimmäkseen ompelua, mutta postauksien sisällöt käsittelevät paljon muutakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy tulla vastavierailulle blogiisi :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, ihanat värit. Minunkin blogistani löytyy erilaisia diy- juttuja, käyhän kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 4. Wautsi ! Mageita!

  Me tehdään kaikkea isoa ja pientä.
  Aiemmin Ikkän kanssa tuunattiin ja maalattiin paljon huonekaluja.
  Nyt se on hieman kylmien säiden takia tauolla.

  Huomenna illalla on taas meillä luvassa pientä näperrystä ja askartelua.

  Eteisessä olisi tuunaukseen tuleva työpöytä, ja toivon että ikkä laittaa siihen pian uutta maalia pintaan.

  Maalasimme Navan huoneen muutama kk sitten ja nyt pitäisi alkaa tekemään sisutus juttuja sinne. Juuri jotain tauluja ym :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin ihailen kaikkia jotka jaksaa tuunata huonekaluja yms. Jotenkin ei saa itsestä irti :D

   Poista