12.10.15

Tää tyyppi kasvaa maata pitkin


Kenkäostoksilla. Meikäläiseltä meinasi tippua leuka lattiaan, kun myyjä Crocsin liikkeessä mittasi, että villasukkavaralla Pikkujätkän kenkien on oltava kokoa 26. 26! No joo, nytkin kengät on jo kaksvitosia, että eihän se ole ihme, mutta aikamoista vauhtia tuo jalka on venähtänyt, eikä loppua näy. Viime ruokakauppareissulla tuli ohi mennen silmäiltyä pienen pieniä popoja kokoa 18 ja naureskeltua kun meillä ei ole koskaan sellaisia tarvittu, vaan ensikengätkin, tai siis viime talvena käytössä olleet Crocsit, olivat kokoa 22-23.

Itse asiassa tälläkin kertaa lähdettiin hakemaan tismalleen samoja kenkiä kuin viime lumilla. Myyjä kuitenkin ilmoitti, ettei kyseistä mallia ole tarjolla kuin nettikaupassa, joten päädyttiin sovittamaan muita ja löydettiinkin silmää miellyttävät ja käyttötarkoitukseen sopiva pari. Näitä samaisia saappaita mallailtiin jalkaan jo viime talvena, mutta eihän tuon naperon koipea saanut mitenkään tungettua kenkään, joka ei ole mistään auki. Nyt meillä asustaa kuitenkin sen verran iso poika ja innokas kenkien jalkaan laittaja, että umpinaisempi malli on oikein mainio. Siispä näin jälkikäteen mua ei harmita yhtään, ettei juuri sitä etsimäämme paria ollut tarjolla, sillä nämä ovat juuri hyvät kylmeneville keleille.

Löytyykö muilta samoja kenkiä? 

4 kommenttia:

 1. Meiltä ! :)

  Muutama vuosi sitten hommasin Navalle ekat crocsin talvikengät, ja sen jälkeen totesin niiden olevan aivan ykköset.

  Kävin meille ostamassa jo yhdet crocsit talveksi hetki sitten ja toiset sain siskoltani.

  Meillä Navalla viime vuonna oli crocsti ja uggit, ja tänä vuonna mennään samalla combolla :)
  Vielä uggit pitäisi metsästää hälle, ja sitten oltaisiin valmiina talveen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Crocsit on kyllä ihan parhaita. :) Me hamstrataan varmaan perinteiset Kuomat hangille toisiksi kengiksi. Tosin kaapista löytyy ihan uudet, sukulaispojalta saadut Vikingin Gore Tex -talvikengät, jotka ehkä menevät kevätpuolella, mutta ovat vielä aavistuksen isot.

   Poista
 2. Meillä oli nää samat viime talvena keskimmäisellä ja täksi talveksi ostin myös. Viime talven saappaat säästin nuorimmalle, eli tykätään kyl kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla positiivisia kommentteja näistä, ei varmaan ollut siis huono ostos. :)

   Poista