15.11.15

Kirppiskuteita keveämmällä otteella


Palataanpa omalle mukavuusalueelle. Ekana voisin kuitenkin viitata eiliseen tekstiin, joka on saavuttanut mun yllätykseksi enemmän ihmisiä kuin mikään aiemmin. Jokainen toimikoon somessa kuten parhaaksi näkee. Halusin kuitenkin tekstissä avata miten itse tämän koen ja miksi itse päädyin jättäytymään lippujen ja muiden ulkopuolelle. Syynä ei siis ollut oman paremmuuteni todistaminen, valheita kun ei voi muuttaa todeksi (haha), vaan oman pääkopan sisällön paljastaminen. Kunnioitan jokaisen päätöstä ottaa osaa siihen mitä itse kutsun somevillitykseksi, mielenkiintoiseksi ja jännittäväksi ilmiöksi, johon en ollut aiemmin törmännyt näin laajassa mittakaavassa. Omalla kohdallani sain enemmän irti vastakkaisesta toiminnasta. Ajatusten herääminen lienee se pääasia - ei ole mitään merkitystä jos vain lätkäisee kuvan Instagramiin pohtimatta taustoja, eikä myöskään sillä jos jättää tämän tekemättä täysin miettimättä. Maailma ei ole mustavalkoinen, sen toivottavasti tietää jokainen. Arvostan saamiani ja tulevia kommentteja oltiin sitten samaa mieltä tai ei.

Tälläisen alustuksen jälkeen tuntuu vähän hölmöltä siirtyä puhumaan kirpputorilöydöistä, mutta koska en ole blogin linjaa varsinaisesti muuttamassa on nää sitä ominta Kuvastinta. Tosin ehkä mä tulevaisuudessakin erehdyn avaamaan suutani syvemmissäkin vesissä... Anyway, meidän sunnuntaiaamuun kuului lähikirppiksen tsekkaus pitkästä aikaa. Siinä missä viime aikoina on tullut löydettyä pojalle vaikka mitä oli tällä kertaa puhtaasti mun vuoro saada kaappiin täydennystä. Ei paha! Samalla kertaa ja super edullisesti tuli löydettyä niin pikkujoulumekko kuin esimerkiksi muutama paita arkikäyttöönkin. Mustavalkoinen hapsupusero taas on juuri passeli farkkujen kaveriksi vähän siistinpään tarpeeseen. Ehkäpä mun ikuinen vaatekriisi päättyy hetkeksi näiden myötä.

Tämä viikko on hurahtanut äkkiä on-off -flunssan vaivatessa. En malta odottaa ensi viikkoa ja kaikkea sitä mitä se tuo tullessaan. Meikäläinen aloittaa mm. yrittäjyysopinnot ja kerhoilun sekä kotoilun lisäksi pitäisi saada uutta kuvamatskua kasaan. Hyvää alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti