20.11.15

Parhaat blogit omalta lukulistalta


Hyvää perjantaita tyypit. Meidän viime yö oli taas mielenkiintoinen, kun pikkujätkä päätti klo 2, että nyt ei nukuta ja siinä sitä sitten oltiinkin yli kaksi tuntia hereillä. Mun fiilikset tällä hetkellä on aika unipainotteiset ja odotan vaan sitä, että iltatoimet on tehty ja pääsen oikeasti rentoutumaan sohvalle peiton sisään kaakaomuki kourassa Netflixin pariin. Sitä ennen ennen ajattelin kuitenkin esitellä teille omia blogilemppareita, vaikka monesti onkin kausia, että ne omat suosikitkin jäävät ihan unholaan. Seuraavia tulee kuitenkin väijyttyä suhteellisen usein:

1. Mami Go Go
Pitkäaikainen lemppari, joka jäi pitkäksi aikaa unohduksiin. Mielenkiintoiselta vaikuttava persoona kirjoittajana sekä kiinnostavia ja hyviä kuvia. Kokonaisuudessaan omaa silmää miellyttävä ja monipuolinen kattaus.

2. Kochanie
Lumoblogikollega, jonka tuotosta on tullut väijyttyä ihan alusta asti. Blogista paistaa hyväntuulisuus ja tekstien kirjo on mielenkiintoinen ja laaja. Muitakin Lumoblogeja tulee seurattua säännöllisen epäsäännöllisesti nappaavan otsikon tai kuvan tullessa vastaan.

3. Yhteenkasvettu
Yhteenkasvettua on myös tullut seurattua pitkään. Kirjoittaja vaikuttaa niin symppikseltä ja samaistuttavalta, eikä meidän pojillakaan ole ihan hirveästi ikäeroa. Lisäksi fiilistelen nykyään kaihoisasti raskausjuttuja hieman kateellisena.

4. Lauantaimurhetyttö
Okei, tääkin on pidempiaikainen väijynnän kohde. Siinä kohtaa kun olin niin syvällä perheblogimaailmassa, että kaikki muu jäi unholaan tuli taukoa seuraamiseen, mutta ID:n Inspirationiin kuuluessa bongasin vanhan tutun ja olin yht äkkiä ihan fiiliksissä. Nykyään Lauantaimurhetyttö vaikuttaakin Lilyn alaisuudessa.

5. Aamukahvilla
Saman kaupungin ja koulun kasvatteja on kiva seurata myöhemmin, kun blogissa vilkkuu välillä tuttuja hoodeja ja naamoja kotiseudulta ja samaan aikaan elämäniloista olemista sekä freshia eloa. Tästä blogista ja kirjoittajasta tulee vaan niin hyvä mieli.

6. White Trash Disease
Vanha, vanha blogituttu. Aikoinaan, kun vaatetus ja pukeutuminen kiinnostivat itseäni vielä enemmän tuli ihastuttua Natan astetta rokimpaan tyyliin. Kiinnostus WTD:hen heräsi myös tämän hiusten kautta - oikeasti, lyhythiuksiset tyyli- ja lifestylebloggarit, missä olette? Saa linkata! Nykyään kirjoittajan letti on kasvanut, mutta edelleen tekstit kiinnostaa.

8. Just My Imagination
Laadukas tyyli- ja lifestyleblogi, jonka kirjoittaja näyttää livenä tasan yhtä epäreilulle kuin huikeissa kuvissa. Haha.

9. Annika O.
Annikan blogi on alkanut varsinaisesti kiinnostaa vasta vähän aikaa sitten, oikeastaan silloin kun muutettiin takaisin Lahteen. Pakko myöntää, etten oikeastaan ikinä lue vastaavanlaisissa blogeissa riviäkään tekstistä, vaan katson ainoastaan asut ja kuvat, jotka ovatkin todella laadukkaita.

10. Kaikki tuttujen blogit
Tuttujen, kavereiden ja puolituttujen kirjoitukset ovat aina kiinnostavia. Tästä sarjasta voisin mainita muun muassa Lindan, Even ja Nellin blogit, joita käyn tietysti tsekkailemassa.

Sellainen setti. Listasta puuttuu rutkasti hyviä ja maininnan arvoisia tuotoksia, sekä kaikki ne, jotka aina aika ajoin Facebookin bloggaajaryhmien kautta koukkaavat matkaansa. Alle saa linkata mulle lisää luettavaa, erityisesti uudet tyyliblogit kauniiden ja hyvälaatuisten kuvien kanssa nappaisivat näinä pimeinä iltoina!

6 kommenttia:

  1. samoja suosikkeja löytyy :) ! Annika o. lauantaimurhetyttö, mami gogo, yhteenkasvettu <3

    VastaaPoista
  2. Mäkin aloin lukemaan sua saman kaupungin takia aikanaan :-D Heh. Mun blögi löytyypi täältä: http://emerentus.blogspot.fi/

    VastaaPoista