29.11.15

Pikkujoulukauden alku + Pomppu Omppu -arvonnan voittaja

Kiitos Hiekkaleikkejä-blogin Jennille kuvan lainaamisesta! 

Eka adventti. Apua, ei tunnu yhtään sille. Eilen avattiin kuitenkin pikkujoulukausi kera monen lumobloggaajan. Helsinki oli märkä ja tuulinen, mutta porukassa tunnelma oli kuitenkin lämmin. Meikäläinen odotti tapahtumaa pienellä jännityksellä, sillä suuressa laumassa tuppaan olla tuppisuu ja sivustaseuraaja ja tälläkin kertaa pitäydyin monessa kohdin tutussa ja turvallisessa roolissani. Haha. Tyypit olivat kuitenkin mukavia jokainen ja oli hauska nähdä face to face ihmisiä, joiden elämää on tullut seurattua tietokoneen ruudulta.

Meidän häppeningit alkoivat Rokki-Mäkistä, jossa jokainen tankkasi makunsa mukaan sapuskaa naamaan. Itse asettauduin samaan pöytään Nellin, Jonnan ja Maarian kanssa, joista en ollut tavannut ketään aiemmin ja hyvä ruokaseura olikin kyseessä, vaikka oman mahalaukun vetoisuus tuli arvioitu aika metsään. Vatsa täynnä jaksoi kuitenkin jatkaa ohjelmaa toisessa lokaatiossa, jonne onneksi pääsin Annan autokyydillä - Helsinki-tietous kun on edelleen vähän puutteellinen.

Koko päivä kului rennoissa merkeissä. Iltapäivän ohjelmaan mahtui niin virvoitusjuomien nauttimista, rentoa rupattelua, Lumoblogien kuulumisten vaihtelua kuin myös Tradetracker-infoa ja Nosh Organicsin esittelyäkin. Vanhaan tuttuun Noshiin päästään tutustumaan tarkemmin kunhan pikkujätkä saa uudet vaatteensa, sillä pienen yhteistyön kannustamana meikäläinen innostui pistämään tilauksen menemään eli sovituskuvia luvassa myöhemmin!

Kaiken kaikkiaan mulle jäi eilisestä tosi hyvä mieli, vaikka illalla autossa koko matkan torkkunut poika vetelikin viime yön unet ihan ranttaliksi, mutta tänään sammui saman tien kun vuoteeseen laski. Huh. Pikkujouluja onkin tulossa peräti kolmet ennen itse aattoa, joten eiköhän se kunnon joulufiilis ainakin osittain pääse valloilleen. Hitaasti, mutta varmasti.

Tähän samaan syssyyn voisin julkaista myös Pomppu Omppu -verkkokaupan arvonnan voittajan. Hän on anonyymi, joka lupaili hankkivansa lahjakortilla paidan kummipojalleen. Pistelen kyseiselle henkilölle sähköpostia hetimiten. Onnea! 

Näin. Edessä on uusi viikko ja uudet kujeet.

1 kommentti: