11.12.15

Hiustuotteeni kaapin kätköistä


Hiusjuttuja. Hassua miten sitä ei tajuakaan omistavansa täysin kelvotonta shampoota ennen kuin pääsee paremman makuun. Pitkään tuli käytettyä erästä nimeltä mainitsematonta merkkiä, kunnes jokunen aika sitten heräsi pienen pieni ajatus siitä, että hiukset voisivat ehkä voida paremminkin. Tarjouksessa ollut Tigin Bed Head Resurrection -shampoo ja -hoitoaine saavat multa kymmenen pistettä! Meikäläisen kuiva ja käsittelyissä kärsinyt kuontalo tuntui heti paremmalta.

Mun hiustenhoito- ja -laittorutiinit on aika lailla mitättömät. Pesua, hoitoainetta ja kerrasta riippuen nopea suihkaus lämpösuojaa ja kiiltosuihketta - that's it. Onneksi hiukset ovat uudistuva luonnonvara. Viime aikoina olen koittanut muistaa muhitella esimerkiksi öljyä päässä kosteustasapainon parantamiseksi, mutta täytyy myöntää, että aika harvakseltaan. Lumoblogien pikkujoulujen lahjakassista paljastui Big Small Companylta saatu Sophie La Giraffe Baby Oil, jonka nähdessäni mietin ensimmäisenä, että mihinkäs me vauvaöljyä tarvitaan, kun lapsikin on jo lähes kaksi, mutta tarvittiinhan me. Öljyllä on tullut hoidettua niin pojan kuin omaa kuivaa ihoa sekä juurikin läträttyä hiuksiin ja molemmissa tuote on toiminut, sillä koostumus ei ole liian rankka.

Pestyyn tukkaan tulee myös monesti hieraistua Tigin Bed Head Dumb Blonde -jätettävää. Blondius on jäänyt taakse jo jokunen aika sitten, mutta hoitoaine sen kuin kestää. Lähes joka kerta suihkun jälkeen tulee myös nopeasti suihkutettua L'orealin Elvital Nutri-Gloss Luminizer -suihketta, joka on noussut myös meidän Pitkäletin suosioon helpottaessaan hiusten harjaamista ja antaessaan kiiltoa. Isommalla jätkällä on töistä tullessaan tukka usein yhtä isoa rastaa, mutta miehisenä miehenä tämä ei kuitenkaan voi kaupassa katsoa itselleen sopivia tukkatuotteita, vaan ravaa sitten "salaa" mun kaapilla. Eikä siinä mitään - äijä voisi kuitenkin kertoa jos jokin tuote loppuu tai purkki on lähes tyhjä...

Lämpösuihketta on tullut käytettyä viime aikoina suhteellisen vähän. Jotenkin odotan, että Schwarzkopfin (en todellakaan osannut kirjoittaa tätä ilman Googlea) Got2b Guardian Angel loppuu ja pääsen ostamaan sitä halpaa ja toimivaa TreSemmétä, joka ei lähmää hiuksia tai haise pahalle.

Sellaisia hiustuotteita löytyy täältä. Onko teillä käytössä kenties samoja?

Sophie La Giraffe Baby Oil saatu Big Small Companylta, muut valitettavasti itse ostettuja ja hyväksi tai huonoksi todettuja. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti