14.12.15

Joulukalenteri: Ennakkolahjuksia

¨
Viikonloppureissut tehty ja arkinen viikko edessä. Tämä päivä alkoi epätoivoisella raivausyrityksellä, jotta saisi kodin edes hetkeksi kuntoon. Jossain määrin on jo onnistuttu ja homma jatkuu myöhemmin. Jälleen mä jaksan sättiä itseäni ja miettiä, kuinka paljon helpompaa olisi kun pitäisi kodin aina jonkinasteisessa kunnossa, eikä päästäisi ihan rähjähdyskuntoon.

Mutta joulukalenterin aiheeseen, eli ennakkojoululahjoihin. Tai mitä nämä nyt ovatkaan. Viikonlopun mummola- ja mummilavierailuilta ei nimittäin lähdetty tyhjin käsin. Äitini päätti jo viikolla paljastaa, että heiltä löytyy meille pehmeä paketti ja yhdessä todettiin, että tsekataan joululahjavaatteet jo nyt mikäli jotain tarvitseekin palauttaa tai vaihtaa. Lapsena tälläinen lahjusten ennakkoon saaminen olisi ollut ihan unelmaa, eikä mua nytkään haittaa alkuukaan, haha. Paketeista paljastui Metsolan Indus-kuosinen paita mulle ja pikkujätkälle turkoosi jumpsuit. Pojun ollessa pienempi vierastin frotee-tyyppistä materiaalia, mutta näissä "elävä pinta" ei paista pitkälle ja nyt päälle kokeilleena ja pari päivää pitäneenä niin onhan tämä kivan pehmeää ja lämmintä yllä.

Anoppilassa saatiin sunnuntaina vatsa täyteen ja lisäksi kasa herkkuja matkaan kiitos tämän tehtaanmyymälävierailun. Nyt on tullut herkuteltua ihanan jouluisilla kanelitoffeilla ja suklaapatukoilla. Mä olen aiemmin vaan nauranut joulukilopuheille, mutta tänä vuonna taitaa paino nousta jos meininki jatkuu samanlaisena aattoon asti ja vähän yli. Erityisesti suklaa ja muu makea vaan on liian hyvää. Ennakkolahjuksia on myös osa kuvissa vilkkuvista Taika-astioista, osa taas viime vuoden joululahjoja. Meitä on taas hemmoteltu todella.

Arvatkaapa mikä tässä päivässä kuitenkin on kaikkein parasta - tännekin satoi lunta! Me taidetaan kohta pojan kanssa suunnata ihmettelemään valkoista maata ja ihanaa lumisadetta. Näillä näkymin maa pysyy valkoisena ainakin muutaman päivän, ellei kauemminkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti