22.12.15

Kuulumiset juuri nyt kera kuvakaaoksen


Ei ole asiaa. Tällä kertaa on kuvia. Ja randomeja ajatuksia, paljon sanahelinää. Koko joulukuu on ollut vähän samanlainen ja inspiraatio jossain määrin kateissa, jouluun liittyvät postaukset on juuri ja juuri saanut kasaan. Mitään syvällisempää ei ole mieleen juolahtanut aikoihin. Muutama päivä sitten ajattelin laittaa koko blogin tauolle, mutta enhän mä raaski - vaikka juttu ei luista, niin kamera laulaa päivittäin. Eikä sitä tiedä kuinka paljon asiaa sitä yht äkkiä tuleekaan mieleen.

Viime päivinä mua on vaivannut ruokahaluttomuus ja pääkin on ollut kipeä. Miehen joululoma ei sattunut yhtään hullumpaan saumaan, vaikka tällä onkin vain huominen ekstraa joulunpyhien lisäksi. Mikä tahansa viikonloppua pidempi pätkä on kuitenkin kiva lisä, vaikka voikin olla, että viikonloppuna ollaan jo repimässä toistemme päitä irti. Tai meikäläinen on, sillä tuppaan puoli vahingossa olemaan aikamoinen godzilla rutiineja pyörittäessäni ja kieltämättä välillä tuntuu, että mies on tiellä kysymässä koska syödään väärään aikaan. Haha. Ei vaan, mukava, että tämäkin saa olla kunnolla kotona.

Blogin kannalta lähestyvää joulua lukuun ottamatta meidän arki on ollut viime aikoina sen verran itseään toistavaa, ettei jutun juurta tunnu hirveästi irtoavan. Viime viikonloppuna oltiin taas Helsingissä vierailulla. Päivään mahtui lisäksi pikavisiitti Jumbossa, josta suunnattiin veljelleni kahvittelemaan ja sieltä pikkujouluihin kavereille/pojan kummeille. Oli mukava nähdä miehen kavereita, kuunnella hyvää läppää ja katsella kuinka pikkujätkä oli fiiliksissä saamastaan huomiosta. Aluksi paikalla oli myös 2,5 viikkoinen pieni neiti, joka herätti mun vauvakuumeen taas uuteen uskoon...

Nämä pari vikaa päivää ovat menneet pitkälti kotoillessa ja tänään tuli tehtyä kolmet eri laatikkoruuat aaton varalle. Huomenna suoritetaan isot ruokaostokset ennen joulua ja voipi olla, että kasvatan pojan joululahjakasaa vielä yhdellä paketilla ja saapi nähdä käväistäänkö vielä talvihaalariostoksillakin aamupäivällä. Mä myös niin aion tilata meille pizzaa ennen joulusafkamaratonia ja kinkkukaaosta.

Pari postausta sitten mietin uskallanko tilata Mainiolta itselleni muutaman vaatteen peläten niiden olevan isoja. No, tilaus lähti ja kuteet kotiutuivat. S/M on aika reilu, mutta päätin pitää valitsemani tunikan ja paidan, sillä kuosit olivat vielä ihanempia livenä kuin kuvissa. Paketista paljastui kaupanpäällisenä vielä tonttulakki, joka päässä pikkujätkä vietti niin viikonlopun pikkujoulut kuin hetket parina muunakin päivänä. Kuultiin lauantaita pientä kettuilua meidän samiskuoseista (mun tunika ja lakki) ja samistelu tuntuu olevan muutenkin lisääntymässä, sillä Metsolan pop up -kaupasta Jumbosta oli pakko napata pojalle keltaiset Indus-kuosiset legginssit, samanlaiset kuin mulla on mustana. Lastenvaateinnostukselleni ei tunnu näkyvän loppua.

Uusien vaatteiden lisäksi uutta on myös mun hiustenväri. Tai oikeastaan aika vanhaa, sillä palasinpa taas vaaleanpunaiseen, jota nähtiin viimeksi kesällä. Mies ihmetteli eilen töistä tullessaan miksi me oltiin pojan kanssa käyty jo suihkussa. Totesin, että oli pakko, että sain hiusvärit pois päästä. Jätkä katseli mun hiuksia pitkään ja sanoi lopulta, ettei kuolemaksikaan muista minkä väriset ne olivat aamulla ennen töihin lähtöä... Hah. Meikäläinen on aika kameleontti, mutta musta oranssista hentoon vaaleanpunaiseen on kuitenkin jonkun verran matkaa.

Sellaista. Jos nyt jollain ihanalla tulee mieleen postausaiheita, niin älkää säästelkö vaan kertokaa! Mä koitan päästä pois inspiraatiohaudasta, heivata jouluaiheet hiljalleen roskakatokseen ja nousta lähestyvän uuden vuoden myötä idearikkaampana ylös. Tulevina päivinä yritän muun muassa taltioida omia ja pojan päivän asuja, esitellä saamiamme joululahjoja ja varmasti luvassa on myös muitakin kuvia meidän aatolta. Saa nähdä mitä muuta sitä keksii.

2 kommenttia: