2.12.15

Nosh Organicsin viemää


Yhteistyö. Lumoblogien pikkujoulujen tunnelmissa mulle suotiin pieni joululahja - nimittäin Noshin lahjakortti. Päästiin muiden bloggaajien kanssa tutustumaan merkin uutuuksiin esittelyssä ja mulle oli aika lailla heti selvää mitä lähtee tilaukseen - Polku-legginssit, Vino-pusero sekä outletista Tiikeri-paita. Ja näin paketin saavuttua olen erittäin tyytyväinen valintoihini!

Tutustuin Noshiin ensimmäisen kerran iltaperhekahvilassa vierailleen esittelijän kautta aika lailla vuosi sitten. Sitä ennen en liiemmin tiennyt lasten merkkivaatteista, mitä nyt muutamaan kotimaiseen olin paristi törmännyt. Tuolloin Nosh Organicsin raidallinen lippapipo sekä Click!-kuosi veivät mun sydämen ja jälkimmäistä onkin löytynyt pojan kaapista peräti kolmessa eri värissä ja joitain vaatteita löytyy vieläkin. Kamerakuosin lisäksi vaatevarastossa on tällä hetkellä samalta merkiltä myös BMX-trikoosta tehtyjä vaatteita kuten myös siilikuviollisia kiitos äitini ompeluksien. Arvatkaapa kuka oli muuten valvonut yömyöhään ihan vaan odottaen, että uusi erä kankaita tulee alennukseen? No, tuo samainen mummo. Pisteet siitä, mäkään en jaksaisi... Keväämmällä pojan garderobi saa siis täydennystä keltataustaisten tiikerien voimin.

Tänään saapunutta tilausta tehdessäni mietin pitkään minkä koon valitsen päälle 90 senttiselle tyypille. Pikkujätkällä oli jo vuoden vanhana 86/92cm käytössä, mutta silti nyt valitsemani 98/104cm on auttamatta reilu. Mulla on aina tapana ottaa isompi koko ja ostaa kaikki kasvunvaralla, mutta tällä kertaa olisi ehkä pärjännyt jopa sillä pienemmällä vaihtoehdolla! Legginssit voi ottaa heti huoletta käyttöön, sillä pituus ei haittaa, eikä mallin tarvitse olla ihan slim fit, mutta paidat taitavat jäädä hetkeksi kaappiin odottamaan kasvua. Tai katsotaan mitä ensimmäinen pesu saa aikaan. Molemmat ovat nyt aika lailla mekkoja ja kuviin yritinkin vähän kääntää helmaa tunikaefektiä häivyttääkeni.

Pidän Noshissa erityisesti merkin monimuotoisuudesta - löytyy eri tyyppisiä kuoseja ja värejä, mutta myös neutraalimpia vaihtoehtoja ja uusia tulee mukavalla vauhdilla. Meikäläinen jääkin innoissaan odottamaan mitä tuleman pitää.

Mitä pidätte Noshin vaatteista?


3 kommenttia:

 1. Toi Polku on kyllä niin ihana kuosi <3

  VastaaPoista
 2. Tykkään!! Mä olen aivan totaalisen hurahtanut Noshiin tänä syksynä ♡♡ odotan kyllä innolla kevätmallistoa :)

  Kuosit ja kankaat ovat ihania. Tänä syksynä en paljoa muuta ole tehnyt kuin ommellut noshin kankaista ja sama rumba jatkuu nyt joululahja paketteihin :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään!Tiikeri-paitaa meillä on kahdessa värissä ja toissa viikkoisilla Noshin kutsuilla mietin kovasti ostaisinko lapsille tuon mustan raitapaidan. Se on niin ihana! Ehkä pukinkonttiin..

  VastaaPoista