28.12.15

Uudessa puvussa pakkasiin


Me ollaan sinnitelty viime talvisessa kirppistopassa aina sunnuntaihin asti. Nyt tuo (tai nuo) 86/92cm-kokoiset puvut ovat kuitenkin auttamatta pieniä pojalle ja oli aika hankkia uusi pakkasten saapuessa tännekin. Sauma tarpeelle ei ollut todellakaan huonoimmasta päästä, sillä alkaneet alennusmyynnit osuivat hyvin yksiin. Sunnuntaina siis suunnattiin (todella monen muun tavoin) ostoskeskukseen kotiuttamaan uutta talvihaalaria ja mieluinen löytyi helposti.

Mä olin jo etukäteen tsekkaillut Reiman sivuilta pukuja. Alunperin suunnitelmana oli käväistä Reiman outletissa jo viime mummila-reissulla, mutta koska joku (kukapa muukaan kuin minä) oli arvioinut ajankäytön aika lailla metsään, tyydyttiin ajamaan vaan ohi. Siispä ostopaikaksi päätyi Jesper & Junior, josta kaikkia meikäläisen suosikkeja ei löytynyt, mutta onneksi jotain ja suht laajasti vieläpä!

No, yllä näkyy mihin päädyttiin. Mulla oli jo kädessä kokonaan musta haalari, mutta viime tipassa vaihdoin sen ensin kokonaan oranssiin ja siitä kahden edellämainitun välimuotoon. Koko on 98cm ja aina voi elättää toiveita, että ensi syksynä pärjättäisiin taas puoli talvea samalla puvulla... Tai sitten ei. Meidän onneksi haalari oli jo -40% alennuksessa, mikä lämmitti erityisesti mun mieltä.

Nyt kun saataisiin vielä kunnolla sitä lunta!

2 kommenttia:

  1. HEI, kiva haalari! saanko kysyä kuinka pitkä poikasi on? tuota haalarin kokoa vaan mietiskelin omalle pojalleni, joka on 2,5 v, ja lähellä metrin pituutta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on 2v neuvola vasta tammikuun loppupuolella ja edellisestä mittauksesta on aikaa, mutta arviolta heittäisin, että 92-94cm. Paljonkohan menee metsään. :D tuossa haalarissa on lahkeissa ja hihoissa kasvunvaraa, mutta haara-olka-mitta on (vielä vaippaa käyttävälle) juuri hyvä.

      Poista