31.12.15

Uusi vuosi, uudet kujeet


Meikäläisen uusivuosi näyttää tältä - uudet puhtaat, valkoiset lakanat, pari lehteä, kynttilänvaloa, Maria Menan musiikkia, kenties jonkun sarjan seuraamista silloin tällöin ikkunasta näkyvien rakettien ihmettelyn ohella... Aiemmin syötiin nakkeja, bataattiranskalaisia ja itse tehtyä perunasalaattia ja olen onnellinen, että paukkeesta huolimatta poika malttoi rauhoittua yöunille ennen ysiä, sillä itsekään tuskin jaksan valvoa ainakaan hirveästi ensi vuoden puolelle.

Mitä odotan ensi vuodelta? Olen huomannut, että uudenvuodenlupausten tekeminen on monesti turhaa, mutta hei, aina voi yrittää! Eihän siinä mitään menetä. Vuonna 2016 aion ennen kaikkea nauttia. Stressaantuvana tyyppinä asioista iloitseminen on monesti vaikeaa, mutta kai tässäkin voi kehittyä? En halua huolehtia tai murehtia suotta, mikä on oikeasti vaikeaa. Samalla toivon myös, että kykenen laajentamaan omaa elämänhallintaa, jotta kaikki hommat eri osa-alueilta saisi tehokkaammin tehtyä.

Ensi lukuvuonna haluan myös keskittyä opintoihin uudella teholla, saaden aikaiseksi muutakin kuin epämääräistä kuvahöttöä. Haluan ja aion tehdä huikean lopputyön meidän näyttelyyn, saada valmiiksi sarjoja ja samalla panostaa kouluhakuihin, vaikka mielessä pyörivätkin myös muut jutut. Aion unohtaa rahan ja kaupallisuuden ja keskittyä oman visuaalisuuteni kehittämiseen ja tutustua laajemmin juuri taidevalokuvaukseen. Haluan pistää efforttia itseeni ja oman tulevaisuuteeni unohtamatta perhettä.

Samaan aikaan toivon, että meitä on ensi vuoden aikana kolmen sijasta neljä mikä tuntuu uskomattomalle ja hullulle, kun ottaa huomioon, ettei viime aikoina ole ollut taaskaan täysiä öitä ja pannu on ollut välillä kunnolla jumissa. Haaveiden ynnä muiden keskellä jatketaan perhekerhoja, joissa päästään näkemään niin vauvoja kuin isompiakin lapsia.

Tähän samaan syssyyn voisi myös luetella terveemmät elämäntavat ja liikunnan ynnä muut, mutta annetaan vuoden näyttää inspaako vai eikö. Tällä hetkellä ykköstoive olisi kadonneen ruokahalun löytyminen ja liiallisesta kahvinjuonnista irti pääseminen. No, jos pari viikkoa sitten ehti jo noteerata nousseen painon, niin nytpä on päinvastainen tilanne. Läskisoossit pöytään, eikun...

Olkoon 2016 kuitenkin huikeaa aikaa! Hyvää Uutta Vuotta jokaiselle! Mitä te odotatte tulevalta vuodelta? 

5 kommenttia: