8.12.15

Vimmaista päivää sulle ja mulle


Mä taidan syödä sanani. Blogin Instagramissa vilkkuu tällä hetkellä Vimmaa, Papua, Mainiota, Noshia, Metsolaa ja muita merkkivaatteiksi tituleerattuja kuteita, vaikka olenkin mieltänyt itseni enemmän esimerkiksi kirppisvaatteiden ystäväksi ja löytyyhän niitäkin meiltä aika määrä... Syitä tilanteeseen on muutama. Ensinnäkin viime aikoina on auennut hienoja mahdollisuuksia kasvattaa vaatekaappia yhteistöiden muodossa ja toisaalta eräällä reissulla vaan eksyin ihanaan kauppaan tuhlaamaan rahojani ihan vahingossa. Hups. Ihanuudet sattuivat eteen ihan sattumalta ja se oli menoa - olen kai hieman hurahtanut.

Eilisellä keskustareissulla meillä oli sovittuna pienet treffit, joiden tuloksena molempien vaatekaapit laajenivat legginssien verran kiitos Pomppu Ompun kanssa tehdyn yhteistyön. Itselleni valikoituivat kyseisestä verkkokaupasta Vimman Tuuliturkit ja pikkujätkälle Tippa-leggarit. Kun ulkona on vieläkin suhteellisen vihreää, on hyvä että valkoista on edes lapsen housuissa, joskin väri on herkkä tahroille. Ja toisaalta plussakelit mahdollistavat itsellekin monesti kevyemmän pukeutumisen, kuten legginssien käytön, etenkin kun alle vetäisee villaa sisältävät sukkahousut.

Olen valintaani jälkikäteen todella tyytyväinen molempien osalta, mutta erityisesti oman kaapin täyte piristi. Tuuliturkkien kuviointi ei ole liian räikeä ja ne on helppo yhdistää kaappini pääväreihin eli mustaan, harmaaseen ja valkoiseen. Voisin vannoa, että vimmoista tulee luottovaatteita molempien osalta. Myös aiemmin pojalle hankkimani Letti-legginssit ja Papun mustavalkoiset housut ovat olleet viime viikkoina ahkerassa käytössä ja näin on varmasti vastaisuudessakin.

*Vimman Tuuliturkit ja Tippa-legginssit saatu Pomppu Ompun yhteistyön kautta 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti