29.1.16

Kodin palasia


Mulla on pitkään ollut haaveena tehdä laajempi postaus meidän kodista, mutta suoraan sanoen tämä kämppä on tuskin ikinä siinä kunnossa, että sitä kehtaisi julkaista. Mä olen sitä tyyppiä, joka katselee kaihoisasti (ja kauhistellen sekä kateellisena) mammabloggaajien viikkosiivous-postauksia pyyhkien leivänmuruja jalkapohjistaan. Toisinan inspiraatio kodin jatkuvaan kunnossapitoon on kovempi, mutta tällä hetkellä, kun koittaa tasapainotella koko ajan leikkikaveria tarvitsevan lapsen ja kouluhakujen ja -kuvioiden kanssa on fiilis vähän kadoksissa.

Jatkuvasta pienestä kaaoksesta huolimatta koti tuntuu kodille, vaikka mukaan mahtuu hetkiä kun kaipaisi esimerkiksi omaa pihaa, ettei tarvitsisi kyykkiä lumiukon rakennuspuuhissa alakerran naapurien ikkunan alla tai kun koirat haukkuvat rappukäytävässä niin kovaa, että herää syvästä unesta. Vuokrakerrostaloksi meidän talo on ehdottomasti aivan mahtava - siisti, uudehko ja rauhallinen. On hieman sääli, että hiekkalaatikkokaverit ovat muuttaneet pois ja kieltämättä omatkin ajatukset karkailevat aina välillä tulevaan miettien mahdollista seuraavaa kotia, luultavasti sitä ihan omaa ja valmista, sillä mitään raksaa me tuskin koskaan aletaan pyörittämään.

Toistaiseksi mennään tällä, kolmannen kerroksen kolmiolla, pääasiassa valkoista ja mustaa sisällään pitävällä. Ja ainakin vielä tila riittää ja on hyvä. Ehkä olisi parempi, jos imuri laulaisi useammin ja tiskipöytä olisi jatkuvasti puhdas, mutta toistaiseksi vielä mahtuu sekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti