15.1.16

KOOTD


Meikäläisen suht aktiivinen Instagramin päivitys jatkuu, mutta blogin puolella aivot tuntuvat olevan vähän jäässä. Perjantai-illan ratoksi päätin valita kevyen aiheen, nimittäin lastenvaatteet ja koota pikkujätkän asuja viime viikoilta. Täytyy lähiaikoina tehdä vastaavanlainen omista kuteista, joskin meikäläisen päällä näkyy yhtä paljon paita+legginssit -yhdistelmää kuin pojankin, sen verran reilusti on esimerkiksi tällä viikolla tullut vietettyä aikaa kotosalla. Huomenna sentään suunnataan Helsinkiin.

Lastenvaateinnostus sen kuin jatkuu. Tällä viikolla tuli vierailtua parilla kirppiksellä ja tehtyä muutamia löytöjä, äitini on jälleen ommellut pojalle kuteita muun muassa Noshin kankaista ja kotiutuipa meille pieni paketti Mini Rodinin alestakin. Yhteenveto: Vaatteita löytyy liikaakin, mutten tällä hetkellä raaski laittaa oikein mitään kiertoon, vaan ennemmin sitten yläkaappiin säilöön.

Mutta asiaan, eli asuihin ja vaatteisiin. Viime aikoina parivuotiaan päällä on näkynyt muun muassa seuraavaa:

1. Marimekon paita kirppikseltä, Mini Rodinin riikinkukkolegginssit alesta
2. raitapaita Tokmannista, legginssit Mainio
3. Batman-paita KappAhlista, legginssit Metsola
4. Gugguun huppari kirppikseltä, kuin myös Mini Rodinin legginssit
5. Cheap Mondayn neulepaita kirppikseltä, Vimman legginssit saatu Pomppu Ompun yhteistyön kautta

Vanhoja kuvia katsellessa mua melkeinpä huvittaa kuinka paljon pojan vaatteiden värit ja toisaalta tyylikin muuttuu kausittain, toistaiseksi äidin ailahtelevaisuuden mukaan. Välillä mennään ihan mustavalkoisessa, mutta viime aikoina mukaan on mahtunut värejä melkeinpä laidasta laitaan ja eiköhän suunta jatku samana kevätta kohti mennessä, etenkin kun mummon ompeluksien mukana meille on kotiutumassa esimerkiksi Noshin keltaista tiikeri-kuosia. Ehkäpä juuri värien avulla selviää jälleen kiristyvistä pakkasista. Hrr. Edes kovilla pakkasilla ja asunnon ollessa tavallista viileämpi meidän pieni mies ei suostu pitämään sukkia jalassaan kovinkaan kauaa kuten kuvista näkyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti