28.1.16

Sitkeä kirppiskärpänen


Alkuviikkoon on mahtunut niin kaverikohtaamisia, yhteisiä kirppiskierroksia kuin koulukuvioitakin. Vikana mainitut saavat mut tällä hetkellä jossain määrin hermoraunioksi. Eilinen päivä oli sen sijaan vielä astetta enemmän hermoja koetteleva, kun pikkujätkä päätti suosiolla skipata päiväunet ja myöhäisestä iltapäivästä eteenpäin kämppää hallitsi nollasta sataan kiihtyvä tyyppi, joka hermostui lähes kaikesta. Okei, ihan kaikesta, paitsi valokuvaamisesta. Tosin siinä kohtaa kun ilkeä äiti kieltäytyi antamasta kaukolaukasinta jälkikasvulleen tuli kiukku taas kuvioihin, eikä edes jätkän hifi filmikamera enää kelvannut, vaan meikäläisen kirpputorilöydöt lentelivät pitkin makuuhuonetta. Lapset... Onneksi tänään on rauhallisempi fiilis.

Instan puolella uhkasin jo aloittaa kirppislakon, mutta saapi nähdä onnistunko. Tosin eikö ole ihan fine ostaa käytettyjä kuteita jos samalla laittaa kaapista koko ajan vanhoja ja ei niin kivoja pois? Säilyy niin määrällinen kuin taloudellinenkin balanssi, oli kyseessä sitten oma tai pojan vaatekaappi.

Alkuviikon kirppistelyjen johdosta muutin viimein mielipiteeni korkeakauluksista paidoista - ei, ne eivät välttämättä ahdista tai näytä tyhmälle päälläni. Valkoinen pusero oli huippulöytö, väljä olematta kuitenkaan muodoton. Ja halpakin vielä. Tuosta tulee varmasti arkipukeutumisen lemppareita helppoutensa takia. Turtleneck-paidan ohella tiistain kirpputorikierrokselta löytyi farkkutakki nahkahihoilla, suht jännittävä vetskarineule sekä Marimekon kangaskassi. Tykkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti