25.1.16

Vuotta vanhempana ja uutta kaipaavana


Muutaman päivän hiljaisuuden jälkeen on hyvä palata sorvin ääreen. Eli blogin. Kuinka moni huomasi vaihtuneen nimen? Melkein vuoden verran tuli kirjoitettua Kuvastin-bannerin alla ja sitten iski taas se kuuluisa kyllästyminen. Kaksi rumaa ja pari kaunista on ollut harkinnassa ennenkin, mutta eilen tuli inspiraatio pistää hommaa vähän uusiksi. Osoite pysyy samana, joten toivottavasti eksytte tänne kuten ennenkin. Myöskin matka Lumoblogien kanssa jatkuu aivan kuten aiemminkin.

Vuodenvaihteen jälkeinen aika tuntuu olevan monelle bloggaajalle jossain määrin hankalaa ja inspiraatio on napannut menolipun Teneriffalle. Meikäläinen on myös jossain määrin kamppaillut tekstien tuottamisen kanssa viime aikoina. Harkinnassa on myös jatkuvasti blogin suunta, pojan yksityisyys ja tämän häivyttäminen hieman enemmän taka-alalle. Monesti olen tätä yrittänyt ja yhtä monesti epäonnistunut. Nimen muutoksen ohella koitan löytää kultaista keskitietä asian suhteen. Uskallan epäillä, että postaustahtini harvenee lähiaikoina, kunnes löydän oman suunnan johon lähteä. Missään nimessä en aio tästä ihanasta harrastuksesta luopua, sitä olen hokenut jo monesti. Kieltämättä muun muassa viimeisten päivien aikana blogin oltua taka-alalla aikaa on jäänyt eri tavalla muille puuhille (kuten sohvalla makaamiselle ja tv:n tuijottamiselle, haha).

Pienen postaustauon aikana ehdin myös vanheta. Ikää on nyt plakkarissa peräti 23 vuotta. Synttäreitä ei liiemmin juhlittu, mitä nyt mies osti mulle kukan ja vanhempani poikkesivat kylässä. Eilen leivoin mutakakkua ja tänään sitruunatorttua, joita tarjoan kylään tulevalle kaverille, joka itse saavuttaa samaisen iän muutaman viikon päästä. Olkoon nämä meidän yhteiset synttärikahvit.

Suosittelen jatkossa seuraamaan meitä Instagrammissa, joka varmasti päivittyy blogia tiheämmin. Meidät löytää nimimerkillä 2rumaajaparikaunista.

4 kommenttia: