9.2.16

Antaa sataa


Me ei päästy tänä laskiaistiistaina pulkkamäkeen. Läheinen rinne muistutti jäärataa ja kirpputorimatka (pöydän oikomista ja tavaroiden vientiä, ei ostamista!) kumisaappaissa oli yhtä liukua. Iltapäivän ulkoilua varten sai kaivaa kaapista tamineet, joita ei ole hetkeen tarvittu - nimittäin kuravaatteet. Kerrostalon pihasta löytyy jäiden lisäksi nimittäin litra tolkulla vettä, joten päätin suosiolla olla testaamatta Reiman haalarin vesipilareita ja pukea pojalle päälle jotain muuta.

Lämpenevät kelit ja sade eivät haittaa, kun on oikeat varusteet vieläpä kahtena eri settinä. Lämpimämpien kuteiden päälle on helppo heittää ohuet kurahousut ja sadetakki, kun taas mustat fleecevuorelliset menevät ohuemmalla alustuksella. Kurahanskojen alla villalapaset taas pitävät kädet kuivina ja piilossa kylmältä. Molemmat sadetakit sekä kurahousut ovat kirppislöytöjä, samoin siniset Crocsin saappaat, jotka mahtuvat toistaiseksi, muut hankittu uutena.

Vaikka kosteat kelit eivät ole lemppareita, on ikkunalautoihin ropiseva sade jollain tavalla rauhoittavaa ja merkki lähestyvästä keväästä. Okei, viikonlopulle on näköjään luvassa pakkasia, mutta silti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti