15.2.16

Hukassa (+ linkkaa pukeutumiseen liittyvä blogi!)Kotona lapsen kanssa ollessa tulee vietettyä turhankin paljon päiviä lököhousuissa ja narutopeissa. Ja mitä enemmän hengailee pelkissä kotivaatteissa sitä helpompi niissä on myös poistua esimerkiksi kauppaan tai muuten vaan poiketa johonkin ihan nopeasti. Viime Prisma-reissun haaremihousut + muhkea toppatakki -yhdistelmä taisi viedä voiton...

Mä olen pienestä asti ollut vahvasti kiinnostunut pukeutumisesta ja kuteista, lukenut aiheeseen liittyviä lehtiä sekä blogeja ja ollut jossain määrän ajantasalla muun muassa kauppojen tarjonnasta - aina siihen asti kun lapsi syntyi. Tällä hetkellä tiedän turhankin monen lastenvaatemalliston sisällön, mutta samaan aikaan koen olevani ihan pihalla siitä mitä itse pukisi ylleen kuin myös siitä mihin muut tuppaavat käärimään itsensä.

Eteen on tullut myös muita ongelmia pukeutumiseen liittyen - meikäläinen on nimittäin kerännyt muutaman lisäkilon mikä on toisaalta ihan fine. Ainut ongelma on se, etteivät vanhat housut meinaa enää mahtua kiinni. Hups. Onneksi kirppis ja H&M:n alennusmyynti pelastivat tilanteen edullisesti. Silti omat vaatevarastot tarvitsisivat jonkinlaista päivitystä, mutta millaista? Oma tyyli tuntuu olevan ihan hakusessa.

Uusien kuteiden lisäksi koen kaipaavani inspiraatiota. Siispä pyydän teitä linkkaamaan joko oman tai suosikki bloginne, jossa pääpaino on pukeutumisessa!

6 kommenttia:

 1. Kurkkaa Millan blogi; http://lackofcolour-millak.costume.fi/, hän on taitava pukeutuja ja tuunailija! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei seuraankin Millaa IG:ssä, mutta blogin puolelle en ole eksynyt aikoihin. :)

   Poista
 2. Aeska ilmottautuu, hihii! :) eli : www.aeska.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun blogissa vierailinkin jokunen aika sitten ja taidankin väijyä sun seurattavien listalta lisää luettavaa heh!

   Poista
 3. Todella hyvä ja kaunis postaus, jälleen kerran!

  VastaaPoista