14.2.16

Kevättä hiuksissa


Meikäläisen tukan väri vaihtelee tällä hetkellä vähän fiiliksen mukaan. Siinä missä vast ikään koitin saada pään mahdollisimman neutraaliksi iski nyt viikonloppuna halu testata jotain muuta. Kylpyhuoneesta löytyy kasa sävyttäviä hoitoaineita, joten uuden kokeilu on helppoa, eikä kovinkaan lopullista. Kestovärit ja rankemmat operaatiot on tällä hetkellä aika lailla no no -listalla muun muassa latvojen kunnon takia, joten keveimmillä konsteilla on pärjättävä, eikä mulla oikeastaan ole mitään sen kummempaa tukkatavoitetta johon pyrkiä - päivä kerrallaan eteenpäin.

Ehdoton sävylempparini tällä hetkellä on Biozellin Frozen Mocha, jolla saa jopa pinkeistä hiuksista ihanan luonnollisen väriset. Toinen suosikkini on ehdottomasti Raspberry hoitoaineeseen sekoitettuna, jota tälläkin hetkellä on osassa päätä. Shokkipinkki ei ole oma juttu, se on huomattu, mutta vaaleampana yhdistelmänä tilanne on toinen. Vaikka oman värin kasvattaminen on käynyt monesti viime aikoina mielessä, iski todellisuus vasten kasvoja, sillä se maantienharmaa kellertävän kullertavilla vivahteilla ei vaan ole kauneimmasta päästä.

Tällä hint of pink -meiningillä mennään siis ainakin toistaiseksi. Sivut ja takakaljukin kuulivat taas koneen hurinan ja lyhentyivät 1/4 tuumaisiksi, joten tällä pärjää taas hetken. Tosin eihän sitä koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu...

Hyvää ystävänpäivää tyypit! Mä koitan selvitä tästä mutakakku+jäätelö -koomasta.

4 kommenttia:

 1. Todella kivan väriset !
  Itsekin tykkään värimaskeista, tosin nyt löytyy vaan perinteinen silveri, mutta pinkkiä myös voisin tesmailla joku päviä.

  Ihanat ystävänpäivän rippeet sinne ! <3 Mukavaa tulevaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Noista löytyy kyllä monia kivoja värejä. :)

   Poista