7.2.16

Makee ja selkee viikonloppu


Viikonloppu meni siivillä. Paras pitkään aikaan. Lauantai alkoi kirppistavaroiden viennillä. Lahden Vekarakirppikseltä löytyy nyt pikkujätkän kuteita sekä virheostoksia koossa 92cm-104cm ja kengät kokoa 24-25, vink vink. Tiistaina vien vielä muutaman kassillisen lisää. Tarjolla on peruskuteita (huppareita, t-paitoja, kollareita, farkkuja ja kangashousuja) sekä muun muassa Noshin kuoseja, Vansin, Niken ja Adidaksen tennarit, kumisaappat, pari toppahaalaria, Marimekkoa, Metsolaa jne. eli aika laidasta laitaan.

Lauantain iltapäivä ja ilta kului meikäläisen osalta lapsivapaissa merkeissä. Ensin syöminkejä hyvässä seurassa, jälkkärilaskiaispullat kotona ja kohta oltiinkin matkalla tsekkaamaan Cheekia. Jep. Musiikin suhteen olen todella kaikkiruokainen, mutta silti epäröin ensin kun mua pyydettiin seuraksi kyseiseen häppeninkiin. Jälkikäteen olen onnellinen, etten jättänyt menemättä. Allekirjoittanut lauloi nimittäin mukana suhteellisen monessa niin Nikke Ankaran kuin Cheekinkin biisissä... En edes tiennyt osaavani sellasta määrää kappaleita! Meidän paikat oli katsomossa suorassa linjassa lavan kanssa ja näkyvyys oli taattu. Kahden tunnin vedon jälkeen tuntui sille, että olisi voinut fiilistellä vielä pari tuntia lisää. Huikeeta.

Käydessäni nukkumaan puolenyön jälkeen heitin miehelle, että mistä vetoa, että lapsi herää kuudelta ja niinhän siinä kävikin. Tämän päivän meiningit poikkesivatkin eilisestä aika lailla mummolareissuineen ja lumiukkoineen. Mahat on vieläkin täynnä laskiaispullia ja valmiiksi tehtyä ruokaa. Näissä fiiliksissä on hyvä alottaa uusi viikko ja katsoa mitä se tuo mukanaan.

Tsemppiä maanantaihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti