16.2.16

Näytä mulle tie aurinko sun uuteen aamuun


Reino & The Rhinos - Aurinko. Joka kevät tai oikeastaan ensimmäisinä aurinkoisina päivinä, kun sisällä asunnossa alkaa tuntea lämmön ikkunoiden läpi nousee tuo kappale mieleen. Tänään oli juuri tuon biisin mukainen fiilis. Päässä pyörii sata ja yksi asiaa ja jotkut hommat harmittavat, mutta kaikki unohtuu auringon polttaessa ne pois. Tuli siivottua kämppää, nautittua valosta, syötyä hyvin ja ennen kaikkea hyvää. Tuli myös toimittua lapsenvahtina, leikittyä enemmän kuin pitkään aikaan, selattua nettikauppoja (toistaiseksi) tilaamatta mitään ja huomattua, kuinka Lahti-Kouvola -välin junaliput maksavat nykyään vaan neljä euroa. Kiitos Vr! Nyt viitsii ravata lapsuuden maisemissa useammin kuin kerran kahdessa kuussa...

Siinä missä eilen ei meinannut uni tulla millään simahdan tänään varmaan nopeammin kuin saunalyhty ja ennen kaikkea hyvällä mielellä huomista auringonpaistetta odottaen. Ethän vaan Ilmatieteenlaitos huijaa? Ehkä ennen sitä jaksan suunnitella vielä viikonloppuista Helsingin reissua, joka tulee pitämään sisällään tällä(kin) kertaa muutakin kuin anoppilan ruoka-antimet. Ja voisihan sitä vielä selailla vähän lisää niitä nettikauppoja, jos vaikka jotain tarttuisi matkaan. Huomenna suunnataan oikomaan kirpputoripöytää Vekarakirppikselle ja viedään vielä muutama tavara tyrkylle pariksi vikaksi päiväksi ja iltapäivällä varmasti ulkoillaan kunnolla. Ei yhtään hullumpi alkuviikko, vaikka ihan tavallinen onkin.

2 kommenttia:

  1. Eksyin jostain kautta tänne sun blogiin ja pakko heti kommentoija, että blogin ilme ja varsinkin kuvat niin älyttömän hienoja että oli pakko alkaa selailee enemmänkin! Taidan jäädä seurailemaan!
    -Minna

    VastaaPoista