27.2.16

Pikkuautojen paratiisi

idkuva

Mulle tuli vähän puun takaa, että Lahteenkin avattiin H&M:n Home -osasto. Noin niin kuin ihan positiivisessa mielessä. En ole varsinaisesti osannut kaivata moista, mutta ekan visiitin perusteella varmasti tulee käytyä uudestaankin, etenkin kun esimerkiksi pyyhkeet kaipaavat päivitystä.

H&M:n automatto on varmasti monelle tuttu. Meikäläinen oli aiemmin ehtinyt ihailemaan vastaavaa jossain blogissa ja hiljaa miettinyt, että tuollainen olisi kiva meillekin. Lastenhuoneen lattialla aiemmin ollut äitini tekemä raidallinen matto on ihana, mutta piti sisällään ilmeisesti huonosti värjäytyneitä mustia kuteita, jotka laskivat väriä valkoisiin osioihin ensimmäisessä pesussa. Toinen puoli säästyi siistinä siihen asti, kunnes päätettiin pitää pienen miehen kanssa kaakaokestit keskellä lastenhuonetta hieman huonolla menestyksellä... Uudelle matolle oli siis tarvetta ainakin siksi aikaa, kunnes vanha saadaan taas kuosiin.

Sen lisäksi, että automatolla on missio toimia leikeissä on se myös mukavan kevyt ja juuri sopivan pieni huoneeseen, jota ei ole koolla pilattu. Pyörittelen tällä hetkellä päässäni myös verhojen uusimista tai mahdollisesti kaapista löytyvien keltaisten yksilöiden palauttamista ikkunaan tuomaan väriä ja rauhaa erilaisten kuosien keskelle. Ei olisi myöskään yhtään hullumpaa laittaa vanhaa raitamattoa olohuoneeseen ja vaihtaa sinne verhoiksi jotain värikkäämpää näin kevään korvalla. Hmm, saapi nähdä mitä tästä tulee.

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Niin on! Pisteet myös siitä, että koosta ja keveydestä huolimatta se pysyy tukevasti paikoillaan. :)

      Poista
  2. Tuo matto on kyllä tosi kiva! Ei vaan taida olla mitenkään hirmu suuri? Noo, hyvä syy olis saada toinenkin matto :D

    VastaaPoista