11.2.16

Takaisin sinne mistä lähdettiinkin


Kuinka moni huomasi vaihtuneet tekstit blogin ylälaidassa ja sivussa? Musta ja blogista tuli paluumuuttajia, kun Lumoblogit vaihtui takaisin Indiedaysiin. Hassua. Punnitsin asioita jonkin aikaa ja jokin ID:ssä veti takaisin. Lumoblogien ryhmä on huikea, eikä lähtöön liity mitään sen kummempaa. Isompi blogikoti houkutteli kuitenkin vaihtamaan kirjat takaisin sinne mistä lähdettiinkin eli tästä päivästä eteenpäin Kaksi rumaa ja pari kaunista löytyy jälleen Inspiration-blogien joukosta.

Bloggaaminen on nyt alkuvuonna maistunut paikoittain jopa puulta, toisinaan taas fiilis on ollut katossa. Toivon ja uskon, että nyt paluun jälkeen (ja koska luvassa on muitakin kivoja juttuja bloggaamiseen liittyen) inspiraatio kasvaa entisestään valonkin lisääntyessä ja mahdollistaessa kuvaamisen muutakin kuin parina hassuna hetkenä. Mua kiinnostaisi kuitenkin tietää, mitä juuri te haluaisitte lukea? Mikä teitä kiinnostaa? Olisiko jotain toivepostauksia? Laittakaa rohkeasti tulemaan.

Meikäläinen kömpii kohta sänkyyn, sillä huomenna on lähipäivä kuvareportaasien merkeissä ja sitten edessä siintääkin jo viikonloppu!

2 kommenttia: