18.2.16

Värikkäitä uutuuksia


Yhtenä iltana selasin puhelimella Facebookia sängyssä ja eräs linkki pisti silmään - Metsolan ystävämyynti. Oli pakko nousta ja avata kone, vaikka vasta pari päivää aiemmin olin todennut, ettei valikoimasta löydy tällä hetkellä mitään tilaamisen arvoista. Muuttolinnut-kuosinen jumpsuit muutti kuitenkin asian, sillä hakusessa on ollut haalarimallinen vaate, joka pukea ylle muun muassa pidemmille automatkoille. Tällä hetkellä meidän jätkä tosin hilluisi mieluiten pelkkä hihaton paita yllään kaiket päivät... Jumpsuitin kaveriksi oli pakko napata (melkein) mätsäävä pipo kivalla alennuksella.

Kevään mittaan pojan vaatekaappi tulee varmasti päivittymään ja jotain uutta on hankittava. Ainakin kevätkengät ja pari muuta juttua... Onni suosi meitä myös Annu E. -blogin arvonnassa ja poika saa reissulaukuksi Mini Rodinin repun! Ei hullumpaa. Reppu on varmasti hyvä kaveri kirppikseltä löytyneelle Pico-takille.

Me (tai tällä hetkellä oikeastaan vaan minä) ollaan oltu vähän kipeinä, mutta onneksi pöpöt näyttävät eksyneen meille lievänä. Toivotaan, ettei lauantain suunnitelmat mene uusiksi. Ihanaa, että viikonloppu on jo parin oven takana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti