1.2.16

Voihan Vekara!


Tähän postaukseen ei liity yhteistyöneuvotteluja eikä muuta sellaista. Kirjoituksen syynä on puhtaasti hyvä mieli, oikeastaan ihan super hyvä mieli. Toisaalta myös materialistinen onni pakottaa mut kirjoittamaan tämän hetken suosikkikirpputorista. Unohdetaan se mainitsemani kirppislakko hetkeksi, jookos...

Lahden Vekarakirppis avattiin vasta vähän aikaa sitten, mutta meikäläinen on vieraillut siellä hävettävän monta kertaa. Vaikka kaverille sivulauseessa ekan visiitin jälkeen mainitsin, ettei kyseisessä paikassa tule sijaintinsa takia käytyä varmaankaan usein, on totuus ollut jotain muuta. Okei, mestaan pääsee meiltä yhdellä bussilla oven eteen ja jostain sitä viitseliäisyyttä linja-automatkoihin on viime aikoina löytynyt.

On faktaa, että kirpputorien tarjonta on monesti tuurista kiinni, sillä koskaan ei tiedä mitä juuri sillä hetkellä myyjien pöydissä nököttää. Vekarakirppiksen alkuviikkojen tavarat ovat iskeneet ainakin meikäläiseen ja pojan kaappi on saanut ihanaa täytettä, jota muuten olisi varmasti jäänyt löytymättä. En lähde kirppikselle oikeastaan koskaan hakemaan mitään tiettyä, kuten merkkivaatteita tai jotain ennalta mietittyä vaatekappaletta, vaan avoimin mielin ja kummasti niitä kuteita vaan osuu silmiin.

Visiittien jälkeen on ollut mukava yllättyä, kun kassista onkin kotiin lähtiessä löytynyt pitkään etsitty Marimekon mustavalkoinen Tasaraita-paita tai Mini Rodinin Pico MR:stä puhuttaessa kohtuullisella hinnalla. Eikä ne Metsolan legginssit, Rodinin housut tai uusimpana Gugguun paita jää listalla yhtään huonommaksi. Yhtä lailla Vekarasta on löytynyt hyvälaatuisia perusvaatteita, kuten musta huppari sekä H&M:n toppatakki ja juuri tarjonnan monipuolisuus on ollut plussaa ja kannustanut vierailemaan uudellaan ja uudelleen. Jospa käydään vaan kurkistamassa -ajatus on monesti ollut lompakolle tuhoisa. Viime viikonloppuna käväistiin myös kirppiksen Helsingin siskossa, mutta sen käynnin perusteella Lahti vie voiton 6-0.

Kiitos sille myyjälle, joka päästi meidät äitini ja pojan kanssa tänään kurkkaamaan sisään. Muistetaan jatkossa aukioloajat. Perjantaina osallistutaankin pikkujätkän kanssa Vekarakirppiksen järjestämään värikylpyyn mikäli herralle vain sopii. No, ainakin mennään ihmettelemään mitä muut touhuavat.

2 kommenttia: