5.3.16

Helsinki-lauantai


Tänään on taas kierrelty paikasta toiseen. Meidän pääkohteenamme oli Kuva&Kamera -messut muiden samaan aikaan pyörivien tapahtumien ohella, mutta ex tempore päätettiinkin suunnata ensin keskustaan, kun kerran Helsinkiin ajettiin. Ohi mennen tuli pyörähdettyä Kampin Lastentorilla, Harakanpesässä koukkaamassa pikkujätkälle Mainion uudesta mallistosta legginssit ja pipo (joo tekisi mieli ostaa vähän muutakin...) sekä kiinalaisessa täyttämässä vatsat.

Messukeskukseen päästessämme taisi koko porukan voimavarat olla jo aika loppu. Onnekseni mies oli se, joka koukki rattaiden kanssa ihmisten lomassa ja itse sain mennä aika vapaasti. GoExpon puoli kierrettiin rivakasti mitä nyt hetki tuijoteltiin jotain fitness-kilpailua, kuvapuolella sen sijaan kuljeskeltiin rauhallisesti suht väljillä käytävillä. Itseäni kiinnosti eniten Fotofinlandia-kilpailun finalistien näyttelyt, erityisesti Kaarina Leinosen "Tyttöjen värit" ja Sami Parkkisen "Father and Son". Pikkujätkän lemppari koko messuilla taisi olla alakerran hevostapahtuman ratsastuskilpailu, eikä tämä oikein lämmennyt ajatukselle, että heppojen jäädessä hyppimään meidän piti suunnata kotiin...

Muiden kuvia katsellessa mieleen palasi turhan kirkkaasti omat projektit kouluhakuihin liittyen. Yllättävän paljon olen saanut aikaiseksi, vaikka kaikki hommat on tehty arjen ohella ilman varsinaista "työaikaa", mutta en malttaisi odottaa sitä hetkeä, kun kaikki tila- ja aikataiteen ennakoita varten tehdyt teokset ovat fyysisenä nenäni edessä. Vielä on onneksi aikaa ja uutta matskua syntyy päivittäin joskus suunnitellusti, mutta useimmiten puoli vahingossa. Tulevan kevään aikana tulen varmasti esittelemään tarkemmin bloginkin puolella aikaansaannoksiani ja itse työstövaiheita koskien teossarjaa, joka tulee pitämään sisällään muutakin kuin valokuvaa ja joka toivottavasti avaa pääsyn Taideyliopiston Kuvataideakatemian pääsykokeisiin sekä kertomaan esimerkiksi meidän opinahjon omasta lopputyönäyttelystä, johon siihenkään ei ole pitkä aika!

*sisäänpääsy messuille saatu 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti