2.3.16

Melkoinen maaliskuu


Maaliskuu on lähtenyt kivasti käyntiin. (Jep, ääni on muuttunut kellossa, kun sain nukkua viime yön.) Kyllä tuo aurinko vaan tekee ihmeitä. Eilen tuli käveltyä varmaan kymmenen kilometriä asioita hoidellessa ja tänään vietettiin päivää vanhempieni kanssa. Ohjelmaan kuului ensin puistoilua ja meikäläinen pitkän harkinnan jälkeen uskaltautui kokeilemaan luistimia ei niin tasaisella ulkojäällä ihan meidän naapurissa. Edellinen luistelukerta oli varmaan yläasteella... Still alive! Ja pakko mennä uudestaankin pidemmäksi aikaa.

Perinteisesti mummon ja papan tullessa meille kylään päivään mahtuu myös ruokailua jossain muualla kuin meidän keittiössä sekä kirpputorivisiitti. Tänään lähdettiin kävellen liikkeelle ja lounas nautittiin niinkin eksoottisessa paikassa kuin meidän lähi-Prismassa. Kotimatka kulki läpi kirpputorialueen, joten pakkohan sitä oli ohimennen poiketa tsekkaamassa rekkejä. Poika sai Brion formula-auton vanhan vihreän kaveriksi ja meikäläinen housut sekä nahkatakin. Lähemmäs seitsemän vuotta palvellut H&M:n feikki bikernahkis koki viime syksynä jonkinlaisen kuoleman pinnan alkaessa halkeilla, joten uusi löytö tuli tarpeeseen. En malta odottaa kunnon nahkatakkikelejä. Onneksi rotsin voi vetää päälle kauppareissuille jo aiemminkin.

Myös meidän Annu E. -blogin arvonnasta voittama Mini Rodinin reppu kotiutui. Poika ilmoitti ensin, että kyseessä on "äitin pantalaukku", mutta tänään ääni oli muuttunut kellossa ja pikkujätkä painotti repun olevan tämän oma. Ja niinhän se onkin. Mä kuitenkin lainaan sitä sen verran, että pojan omien kamppeiden lisäksi pakkaan joukkoon myös kameran, sillä kyseinen veska on juuri sopivan kokoinen järkkärin kuljettamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti