18.3.16

S niin kuin sadesaappaat


Muistan omasta lapsuudestani saappaiden epämukavuuden - hiostavuuden, huonon muotoilun ja lonksuvat varret. Onneksi ajat ovat muuttuneet. Saadaan pikkujätkän kanssa kunnia kulkea kevään loskakelit Crocsin sadesaappaissa (huom. ei siis kumisaappaat, sillä kenkien materiaali ei itse asiassa ole kumia), jotka eivät täytä yhtäkään ensin mainituista huonoista ominaisuuksista - päinvastoin. Pojan Handle It -saappaat ja meikäläisen Jaunt Shorty Boot Woman -jalkineet ovat ihanan kevyet ja muotoilun ansiosta ehdottoman mukavat jalassa.

Crocs on meille jo vanha tuttu ja olivathan pojan ensimmäiset talvikengätkin kyseiseltä merkiltä, samoin koko tämän talven palvelleet popot kuin myös siniset Handle It -saappaat. Ennen lasta koko merkki tuntui etäiselle, mutta pojan kenkien kautta myös aikuisten mallit ovat tulleet tutuksi ja onhan Crocsin tarjonta monipuolistunut jatkuvalla syötöllä. 

Itse arvostan kengissä mukavuuden lisäksi pitkää ikää ja ennen kaikkea helppoutta. Sadesaappaiden puhtaanapito on yksinkertaista ja ne myös kuivuvat alta aikayksikön ilman mitään kuivauskaappihässäköitä, joka onkin ehdottomasti kielletty Crosslite-materiaalin kohdalla. Vaikka saappaat on tehty käyttöä varten, on musta ehdottomasti plussaa, että ihanan keltaiset kengät saa myös pidettyä keltaisina. 

Meikäläisen jauntit ovat päätyneet jalkaan jo useasti erinäisillä loskakeleillä villasukan kavereina. Olen pitkään vierastanut saappaita, kunnes viime keväänä hankin ekat vuosiin. Käyttö jäi kuitenkin lapsuudesta tutun epämukavuuden takia vähälle, mutta onneksi Crocsin versiot ovat eri maata. En malta odottaa kaikkien lumien häviämistä ja oikeita sadepäivien lätäköitä, joihin nyt pääsee itsekin kypsästi hyppimään lapsen kanssa ilman, että sukat ovat heti märät. No, tällä hetkellä säätiedotus povaa uusia pakkasia, joten hetki saadaan vielä odottaa. Parin päivän takaista +10 astetta ei ihan heti ole tiedossa. 

Kaiken tämän höpinän lisäksi mulla olisi pieni vinkki teille, mikäli yllä olevat sadesaappaat kiinnostavat! Kyseiset kengät löytyvät nimittäin aika mukavin alennuksin Intersportin liikkeistä  kautta maan 18.-21.3., jolloin Handle Itit lähtevät hintaan 19,90e (34,90e) ja naisten Jaunt Shorty Bootit hintaan 24,90e (39,90e). 

Lisäksi seuraavissa Intersport-myymälöissä järjestetään erityinen Crocs-esittely lauantaina 19.3., jossa on asiantuntija jelppaamassa ja kertomassa lisää saappaista: Intersport Espoo Sello, Intersport Espoo Suomenoja, Intersport Turku Hansa, Intersport Tampere Koskikeskus sekä Intersport Wasaport Vaasa. 

Sadesaappaita on tarjolla rajoitettu määrä ja värit vaihtelevat myymälöittäin. Hinnat ovat voimassa myös Intersportin verkkokaupassa ja erityisesti tilatessa on hyvä muistaa, että kahden koon välillä miettiessä suosituksena on valita isompi koko. Tämä huomattiin sekä mun että pikkujätkän saappaiden kohdalla. 

Ei mulla muuta... Suosittelen!

*molempien sadesaappaat saatu, yhteistyössä Crocs

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti